TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OSBE-ja kërkon një mandat të ri për PSP-në

Alsat - 12.06.2019

Shefi i OSBE-së në vend është i shqetësuar për ligjin e ri për PSP-në. Klemens Koja kërkoi që partitë të gjejnë një zgjidhje, që PSP-ja të vazhdojë të punojë pa pengesë.

OSBE kërkon nga PSP-ja të vazhdojë punën me hetimet, publikoi raportin e radhës

Portalb - 12.06.2019

Misioni i OSBE në Shkup prezantoi sot raportin e dytë të përkohshëm mbi aktivitetet dhe rastet e Prokurorisë Speciale Publike (PSP), që rezultojnë nga vëzhgimet e monitorimit të gjykimeve të ...

Financimi i VMRO-së, Gruevski gjykohet në mungesë

Alsat - 12.06.2019

Nikolla Gruevski do të gjykohet në mungesë për rastin “Talir”, i cili i referohet financimit të paligjshëm të partisë VMRO-DPMNE. Gjykata miratoi këtë vendim me kërkesë të PSP-së për shkak se ...

Shtyhet gjykimi për rastin “Talir”, Gruevski do të gjykohet në mungesë

Telegrafi - 12.06.2019

Debati publik kryesor për rastin “Talir” të PSP-së është shtyrë për më 28 qershor në orën 10 për shkak të vdekjes të një të afërmi të familjes së përfaqësuesit të personit juridik të OBRM-PDUKM-së.

Koja: Të mundësohet që PSP-ja ta vazhdojë punën e saj

Telegrafi - 12.06.2019

Shefi i Misionit të OSBE-së në Maqedoninë e Veriut Clemens Koja, sot ka shprehur shqetësime në lidhje me Ligjin për Prokurorinë Speciale, që është lëndë e negociatave në mes partive në pushtet dhe ...

Rasti “Talir”, Gruevski do të dënohet në mungesë

Alsat - 12.06.2019

Ish-kryeministri azilant, Nikolla Gruevski do të dënohet në mungesë për rastin e PSP-së, “Talir”, i cili rast ka të bëjë për financim të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së.

Deskoska: Jemi në rrugë të duhur për zgjidhjen e fatit të PSP-së

Zhurnal - 12.06.2019

Shkup, 12 qershor – Zhurnal.mk – Ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska konsideron se është pozitive ajo që BE ka vërejtur se ka vullnet, se është përgatitur ligj, por ende nuk është sjellur dhe se ...

Seancë e re për rastin “Talir”

Alsat - 12.06.2019

Gjykimi për rastin “Talir” e PSP-së, që ka të bëjë për financimin e paligjshëm të partisë së VMRO-DPMNE-së duhet të vazhdojë sot në Gjykatën Penale në Shkup.

Çfarë do të ndodhë sot me rastin “TALIR”?!

Medial - 12.06.2019

Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën “Talir” të PSP-së që ka të bëjë me financimin joligjor të partisë VMRO-DPMNE. Seanca e kaluar ishte shtyrë për shkak të mungesës ...

Deskoska: Jemi në rrugën e duhur për miratimin e Ligjit për PSP-në

Telegrafi - 12.06.2019

Ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska, thotë se është mirë BE ka vërejtur se ka vullnet politik për ligjin për PSP-në, duke shtuar se janë në rrugën e duhur.

OSBE sot prezanton raportin e dytë për punën e PSP-së

Telegrafi - 12.06.2019

Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP). Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave ...

Misioni i OSBE-së në Shkup do të prezantojë raportin e dytë mbi monitorimin e rasteve gjyqësore nën kompetencën e ...

Zhurnal - 11.06.2019

Shkup, 11 qershor, zhurnal.mk – Prokurorja speciale Katica Janeva dhe ambasadori Clemens Koja, Shef i Misionit të OSBE-së në Shkup, do t’iu drejtohen të pranishmëve gjatë prezantimit të raportit të ...

OSBE-ja kërkon një mandat të ri për PSP-në

Botasot - 12.06.2019

Shefi i OSBE-së në vend është i shqetësuar për ligjin e ri për PSP-në. Klemens Koja kërkoi që partitë të gjejnë një zgjidhje, që PSP-ja të vazhdojë të punojë pa pengesë.

Financimi i VMRO-së, Gruevski gjykohet në mungesë

Botasot - 12.06.2019

Ish-kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Nikolla Gruevski do të gjykohet në mungesë për rastin “Talir”, i cili i referohet financimit të paligjshëm të partisë VMRO-DPMNE.

Shtyhet rasti “TALIR”, Gruevski do të gjykohet në mungesë

Medial - 12.06.2019

Debati publik kryesor për rastin “Talir” të PSP-së është shtyrë për më 28 qershor në orën 10 për shkak të vdekjes të një të afërmi të familjes së përfaqësuesit të personit juridik të VMRO-DPMNE-së.

Rasti “Talir”, Gruevski do të dënohet në mungesë

Zhurnal - 12.06.2019

Shkup, 12 qershor, zhurnal.mk – Ish-kryeministri azilant, Nikolla Gruevski do të dënohet në mungesë për rastin e PSP-së, “Talir”, i cili rast ka të bëjë për financim të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së.

Seancë e re për rastin e Prokurorisë Speciale Publike “Talir”

Gazeta Express - 12.06.2019

Gjykimi për rastin “Talir” e PSP-së, që ka të bëjë për financimin e paligjshëm të partisë së VMRO-DPMNE-së duhet të vazhdojë sot në Gjykatën Penale në Shkup.

Çfarë do të ndodhë sot me rastin “TALIR”?!

Tetova Sot - 12.06.2019

Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën “Talir” të PSP-së që ka të bëjë me financimin joligjor të partisë VMRO-DPMNE. Seanca e kaluar ishte shtyrë për shkak të mungesës ...

Deskoska: Jemi në rrugën e duhur për miratimin e Ligjit për PSP-në

Botasot - 12.06.2019

Ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska, thotë se është mirë BE ka vërejtur se ka vullnet politik për ligjin për PSP-në, duke shtuar se janë në rrugën e duhur.

OSBE sot prezanton raportin e dytë për punën e PSP-së

Botasot - 12.06.2019

Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP). Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave ...

OSBE-ja kërkon një mandat të ri për PSP-në

Tetova Sot - 12.06.2019

Shefi i OSBE-së në vend është i shqetësuar për ligjin e ri për PSP-në. Klemens Koja kërkoi që partitë të gjejnë një zgjidhje, që PSP-ja të vazhdojë të punojë pa pengesë.

Rasti “Talir”, ja si do të dënohet Gruevski

Antpress - 12.06.2019

Ish-kryeministri azilant, Nikolla Gruevski do të dënohet në mungesë për rastin e PSP-së, “Talir”, i cili rast ka të bëjë për financim të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së.

OSBE sot prezanton raportin e dytë për punën e PSP-së

Zhurnal - 12.06.2019

Shkup, 12 qershor – Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP).

OSBE kërkon mandat të ri për PSP-në

Medial - 12.06.2019

Shefi i OSBE-së në vend është i shqetësuar për ligjin e ri për PSP-në. Klemens Koja kërkoi që partitë të gjejnë një zgjidhje, që PSP-ja të vazhdojë të punojë pa pengesë.

Ish kryeministri në arrati Gruevski do të dënohet në mungesë

Gazeta Express - 12.06.2019

Ish-kryeministri azilant, Nikolla Gruevski do të dënohet në mungesë për rastin e PSP-së, “Talir”, i cili rast ka të bëjë për financim të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së.

OSBE sot prezanton raportin e dytë për punën e PSP-së

Tetova Sot - 12.06.2019

Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP). Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave ...

Maqedoni Veriore, OSBE kërkon një mandat të ri për Prokurorinë Speciale

SOT - 12.06.2019

Shefi i OSBE në vend është i shqetësuar për ligjin e ri për PSP-në. Klemens Koja kërkoi që partitë të gjejnë një zgjidhje, që PSP-ja të vazhdojë të punojë pa pengesë.