TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Konsumimi i ujit shumë të ftohtë mund t’iu sjellë këto probleme shëndetësore

Gazeta Express - 11.07.2019

Në një ditë shumë të nxehtë, patjetër që një gotë ujë e ftohtë do t’iu shijonte shumë. Mirëpo ekspertët tregojnë se konsumimi i ujit shumë të ftohtë mund të shkaktojë probleme me shëndetin tonë.

Ndikimet pozitive të larjes së flokëve me ujë të ftohtë

Lajmi.net - 11.07.2019

Nëse do që të keni flokë më të shndritshëm, më pak të çrregullt dhe më të shëndetshëm, atëherë mos shpenzoni para për produktet e pafundme, por thjesht, ndërro temperaturën e ujit, transmeton ...

Konsumimi i ujit shumë të ftohtë mund t’iu sjellë këto probleme shëndetësore

Zhurnal - 12.07.2019

Në një ditë shumë të nxehtë, patjetër që një gotë ujë e ftohtë do t’iu shijonte shumë. Mirëpo ekspertët tregojnë se konsumimi i ujit shumë të ftohtë mund të shkaktojë probleme me shëndetin tonë.

Ndikimet pozitive të larjes së flokëve me ujë të ftohtë

Zeri - 12.07.2019

Uji i ftohtë është më se i këshillueshëm për flokët. Nëse do që të keni flokë më të shndritshëm, më pak të çrregullt dhe më të shëndetshëm, atëherë mos shpenzoni para për produktet e pafundme, por ...

Ndikimet pozitive të larjes së flokëve me ujë të ftohtë

Botasot - 12.07.2019

Uji i ftohtë është më se i këshillueshëm për flokët. Nëse do që të keni flokë më të shndritshëm, më pak të çrregullt dhe më të shëndetshëm, atëherë mos shpenzoni para për produktet e pafundme, por ...