TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Taksa 100%, Benefit për Ekonominë e Kosovës

Gazeta Express - 16.05.2019

Në shkrimin e datës 12 Maj 2019, nga Instituti GAP, në temën: “Taksa 100%: A po e ndihmon a po e dëmton ekonominë e Kosovës?”, publikohen shumë të dhëna të cilat parcialisht janë të diskutueshme! ...

Prodhuesit vendorë përfitojnë nga taksa

Evropaelire - 15.05.2019

Zbatimi i taksës 100 për qind për importet nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina ka sjell si efekt rritje në industrinë e prodhimit vendor, thonë përfaqësues të kompanive prodhuese në Kosovë.

Shifrat kundërthënëse për efektin e taksës, Dogana nuk jep sqarime

Telegrafi - 15.05.2019

Deri në vitin 2017, Serbia ishte vendi i parë me pjesëmarrjen më të lartë në import, ku në disa kategori ushqimore, Kosova kishte importuar deri në 95 për qind të mallit nga ky vend.

Prodhuesit vendorë përfitojnë nga taksa

Zeri - 15.05.2019

Zbatimi i taksës 100 për qind për importet nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina ka sjell si efekt rritje në industrinë e prodhimit vendor, thonë përfaqësues të kompanive prodhuese në Kosovë.

Prodhuesit vendorë përfitojnë nga taksa

Telegrafi - 15.05.2019

Zbatimi i taksës 100 për qind për importet nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina ka sjell si efekt rritje në industrinë e prodhimit vendor, thonë përfaqësues të kompanive prodhuese në Kosovë.

Prodhuesit vendorë përfitojnë nga taksa

Botasot - 15.05.2019

Zbatimi i taksës 100 për qind për importet nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina ka sjell si efekt rritje në industrinë e prodhimit vendor, thonë përfaqësues të kompanive prodhuese në Kosovë.

Taksa ndaj Serbisë ka rritur kompanitë kosovare

Koha.net - 15.05.2019

Zbatimi i taksës 100 për qind për importet nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina ka sjell si efekt rritje në industrinë e prodhimit vendor, thonë përfaqësues të kompanive prodhuese në Kosovë.

Taksa ndaj Serbisë ka rritur kompanitë kosovare

Ina - 16.05.2019

Zbatimi i taksës 100 për qind për importet nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina ka sjell si efekt rritje në industrinë e prodhimit vendor, thonë përfaqësues të kompanive prodhuese në Kosovë.