TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ASH: BDI-ja po e keqpërdor administratën

Alsat - 09.11.2019

Pas takimit të djeshëm në Selinë e BDI-së të disa funksionarëve të kësaj partie dhe punonjësve të doganave, ka reaguar sot Aleanca për Shqiptarët, të cilët, kanë BDI-në se po ushtron presion ndaj ...

ASH: BDI-ja po e keqpërdor administratën

Alb Portali - 09.11.2019

Pas takimit të djeshëm në Selinë e BDI-së të disa funksionarëve të kësaj partie dhe punonjësve të doganave, ka reaguar sot Aleanca për Shqiptarët, të cilët, kanë BDI-në se po ushtron presion ndaj ...

BDI po keqpërdor administratën

Gazeta Express - 09.11.2019

Pas takimit të djeshëm në Selinë e BDI-së të disa funksionarëve të kësaj partie dhe punonjësve të doganave, ka reaguar sot Aleanca për Shqiptarët, të cilët, kanë akuzuar BDI-në se po ushtron presion ...

Reagim nga ASH: BDI po e keqpërdor administratën

Flaka - 09.11.2019

Pas takimit të djeshëm në Selinë e BDI-së të disa funksionarëve të kësaj partie dhe punonjësve të doganave, ka reaguar sot Aleanca për Shqiptarët, të cilët, kanë akuzuar BDI-në se po ushtron presion ...