TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kërcënon ministri serb: "Shqipëri Etnike" do të thotë luftë e re në Ballkan

Albeu.com - 21.04.2017

Ministri i Serbisë, Aleksandar Vulin , ka reaguar ashpër ndaj dekleratave të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Ramës dhe presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit të cilët kanë thënë se nëse BE-ja i mbyll ...

Vulin për “Dnevnik”: Shqipëri e madhe nënkupton luftë në Ballkan

Flaka - 20.04.2017

Pas kryeministrit të Shqiprisë Edi Rama, dje edhe presidenti i Kosovës Hashim Thaçi hapur u kërcënuan se do të ketë bashkim të Shqiprisë dhe Kosovës, e siç gazeta maqedonase thotë “Shqipëri e madhe” ...