TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rusia minimizon rëndësinë e protestave në Moskë

VOA - 13.08.2019

Kremlini minimizoi protestat e fundit në Rusi dhe hodhi poshtë pohimet se ato kanë krijuar një krizë politike në vend. Zëdhënësi Dmitry Peskov u tha gazetarëve se Presidenti Vladimir Putin nuk ka ...

Rusia minimizon rëndësinë e protestave në Moskë

Botasot - 13.08.2019

Kremlini minimizoi protestat e fundit në Rusi dhe hodhi poshtë pohimet se ato kanë krijuar një krizë politike në vend. Zëdhënësi Dmitry Peskov u tha gazetarëve se Presidenti Vladimir Putin nuk ka ...

Rusia minimizon rëndësinë e protestave në Moskë

Alsat - 13.08.2019

Kremlini minimizoi protestat e fundit në Rusi dhe hodhi poshtë pohimet se ato kanë krijuar një krizë politike në vend. Zëdhënësi Dmitry Peskov u tha gazetarëve se Presidenti Vladimir Putin nuk ka ...

Rusia minimizon rëndësinë e protestave në Moskë

Tetova Sot - 13.08.2019

Kremlini minimizoi protestat e fundit në Rusi dhe hodhi poshtë pohimet se ato kanë krijuar një krizë politike në vend. Zëdhënësi Dmitry Peskov u tha gazetarëve se Presidenti Vladimir Putin nuk ka ...

Rusia minimizon rëndësinë e protestave në Moskë

BalkanWeb - 13.08.2019

Kremlini minimizoi protestat e fundit në Rusi dhe hodhi poshtë pohimet se ato kanë krijuar një krizë politike në vend. Zëdhënësi Dmitry Peskov u tha gazetarëve se Presidenti Vladimir Putin nuk ka ...

Rusia minimizon rëndësinë e protestave në Moskë

Gazeta Tema - 13.08.2019

Kremlini minimizoi protestat e fundit në Rusi dhe hodhi poshtë pohimet se ato kanë krijuar një krizë politike në vend. Zëdhënësi Dmitry Peskov u tha gazetarëve se presidenti Vladimir Putin nuk ka ...

Rusia minimizon rëndësinë e protestave në Moskë

ABC News - 14.08.2019

Kremlini minimizoi protestat e fundit në Rusi dhe hodhi poshtë pohimet se ato kanë krijuar një krizë politike në vend. Zëdhënësi Dmitry Peskov u tha gazetarëve se Presidenti Vladimir Putin nuk ka ...