TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Emri, Osmani: Grupet, për të shtuar ritmin e bisedimeve

Alsat - 13.01.2018

Sekretariati për Çështje Evropiane dhe Ministria e Jashtme kanë formuar grupe të përbashkëta pune me Ministrinë e Jashtme të Greqisë që drejtpërdrejtë të negociojnë rreth propozimeve për zgjidhjen e ...

Emri, Osmani: Grupet, për të shtuar ritmin e bisedimeve

Lajm - 13.01.2018

Sekretariati për Çështje Evropiane dhe Ministria e Jashtme kanë formuar grupe të përbashkëta pune me Ministrinë e Jashtme të Greqisë që drejtpërdrejtë të negociojnë rreth propozimeve për zgjidhjen e ...

Emri, Osmani: Grupet, për të shtuar ritmin e bisedimeve

Almakos - 13.01.2018

Sekretariati për Çështje Evropiane dhe Ministria e Jashtme kanë formuar grupe të përbashkëta pune me Ministrinë e Jashtme të Greqisë që drejtpërdrejtë të negociojnë rreth propozimeve për zgjidhjen e ...

Emri, Osmani: Grupet, për të shtuar ritmin e bisedimeve | VIDEO

Flaka - 13.01.2018

Sekretariati për Çështje Evropiane dhe Ministria e Jashtme kanë formuar grupe të përbashkëta pune me Ministrinë e Jashtme të Greqisë që drejtpërdrejtë të negociojnë rreth propozimeve për zgjidhjen e ...