TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Internet i lirë nga hapësira. “Space X”do të dërgojë 20 satelitë

Top Channel - 16.05.2019

SpaceX kërkon që të ketë internet të lirë në të gjithë planetin dhe është duke hedhur një hap të madh përpara drejt kthimit të kësaj dëshire në realitet.

60 satelitë në një raketë për avancimin e planit gjigant të internetit

Koha.net - 16.05.2019

Nju Jork, 16 maj – Plani i SpaceX për të siguruar akses në ”broadband” do të hedhë një hap të madh përpara, ndërkohë që firma e udhëhequr nga Elon Musk përgatitet të hedhë 60 satelitë të vegjël me ...

“Space X”do të dërgojë 20 satelitë: Internet i lirë nga hapësira

Gazeta Tema - 16.05.2019

Kompania e Elon Musk do të përpiqet të dërgojë një flotë prej 60 satelitësh në orbitën e poshtme të Tokës, e para e një megakonstelacioni satelitësh të cilin Space X e quan “ Starlink “.

“Space X”do të dërgojë 20 satelitë në hapësirë për Internet më të lirë

Koha.net - 16.05.2019

SpaceX kërkon që të ketë internet të lirë në të gjithë planetin dhe është duke hedhur një hap të madh përpara drejt kthimit të kësaj dëshire në realitet.