TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Diskutohet për marrëveshjen Kosovë-Zvicër në fushën e sigurimeve

Gazeta Express - 10.09.2019

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku sot në Gjenevë është takuar me përfaqësues të Shoqatës së Sigurimeve të Zvicrës. “Mes përfaqësuesve të Shoqatës së Sigurimeve të Zvicrës dhe ...

DIskutohet marrëveshja Kosovë-Zvicër në fushën e sigurimeve

Botasot - 10.09.2019

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku është takuar sot në Gjenevë me përfaqësues të Shoqatës së Sigurimeve të Zvicrës. Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, ai ka ...

Diskutohet marrëveshja Kosovë-Zvicër në fushën e sigurimeve

Telegrafi - 10.09.2019

Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku sot në Gjenevë është takuar me përfaqësues të Shoqatës së Sigurimeve të Zvicrës. “Mes përfaqësuesve të Shoqatës së Sigurimeve të Zvicrës dhe ...