TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dëmtimi i nervave, 8 shenjat që nuk duhen neglizhuar

Albeu.com - 09.10.2019

Trupi i njeriut përshkohet nga miliarda nerva. Shumica prej tyre janë periferikë dhe kanë një funksion primar: shpërndarjen dhe transmetimin e mesazheve e sinjaleve në tru dhe në shtyllën kurrizore.

Shenjat e dëmtimit të nervave që nuk duhet neglizhuar

Koha.net - 09.10.2019

Trupi i njeriut përshkohet nga miliarda nerva. Shumica prej tyre janë periferikë dhe kanë një funksion primar: shpërndarjen dhe transmetimin e mesazheve e sinjaleve në tru dhe në shtyllën kurrizore.

Dëmtimi i nervave, 8 shenjat që nuk duhen neglizhuar

Zhurnal - 10.10.2019

Trupi i njeriut përshkohet nga miliarda nerva. Shumica prej tyre janë periferikë dhe kanë një funksion primar: shpërndarjen dhe transmetimin e mesazheve e sinjaleve në tru dhe në shtyllën kurrizore.