TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Komenti i John Bolton kundër pavarësisë së Kosovës në vitin 2008

Ina - 11.09.2019

Këshilltari i presidentit Donald Trump për Sigurinë Kombëtare, John Bolton, në një opinion të shkruar në janar të vitit 2008 në bashkëpunim me Lawrence Eagleburger dhe Peter W.

Kur njeriu që sot Trump e përjashtoi nga puna deklarohej fuqishëm kundër pavarësisë së Kosovës

Gazeta Express - 10.09.2019

John Bolton, i cili sot u shkarkua nga posti i këshilltarit për Siguri Kombëtare i presidentit amerikan, Donald Trump, në një opinion të shkruar në janar të vitit 2008, në bashkëpunim me Lawrence ...

Kur njeriu që sot Trump e përjashtoi nga puna deklarohej fuqishëm kundër pavarësisë së Kosovës

Botasot - 10.09.2019

John Bolton, i cili sot u shkarkua nga posti i këshilltarit për Siguri Kombëtare i presidentit amerikan, Donald Trump, në një opinion të shkruar në janar të vitit 2008, në bashkëpunim me Lawrence ...