TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Grajçevci e cilëson të dështuar vlerësimin e teksteve shkollore, u favorizua një shtëpi botuese

Koha.net - 15.05.2019

Fadil Grajçevci, ish-anëtar i Këshillit të ekspertëve për rishikimin e teksteve shkollore, ka thënë se procesi i vlerësimit të teksteve shkollore ka dështuar dhe se është favorizuar një shtëpi ...

Ish-anëtari për vlerësimin e teksteve shkollore gjen shkelje në këtë proces, kërkon anulimin

Koha.net - 15.05.2019

Tekstet e reja shkollore do të jenë në duar të nxënësve, që në nisje të vitit shkollor 2019-20. Të paktën, ky është zotimi që ka dhënë ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi.

Ish-anëtari për vlerësimin e teksteve shkollore gjen shkelje në këtë proces, kërkon anulimin

Medial - 15.05.2019

Tekstet e reja shkollore do të jenë në duar të nxënësve, që në nisje të vitit shkollor 2019-20. Të paktën, ky është zotimi që ka dhënë ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi.