TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Askush mos ta kundërshtojë këtë operacion duke u fshehur pas çështjeve të tjera”

Medial - 10.10.2019

Ministri i Punëve të Jashtme i Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu, lidhur me operacionin “Burimi i Paqes” tha se problemi i Turqisë janë terroristët dhe “askush mos ta kundërshtojë këtë operacion duke u ...

Çavuşoğlu: Objektivi ynë i vetëm janë Te.rroristët

Medial - 09.10.2019

Mevlut Çavuşoğlu: Objektivi ynë i vetëm janë terroristët dhe në këtë mënyrë do të kontribuojmë në integritetin territorial të Sirisë. “Sipas rezolutave të OKB-së dhe ligjit ndërkombëtar, operacioni ...