TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ninxha: Plani për “27 prillin” u përgatit në shtabin e VMRO-së

Alsat - 06.12.2018

Edhe njëri nga të akuzuarit për dhunën e përgjakshme në kuvend drejton gishtin nga DSK-ja si organizatore kryesore e ngjarjeve të 27 prillit. Aleksandar Vasilevski Ninxha zot zbuloi se koordinimi i ...

“DSK-ja ka përcjellë analistin Albert Musliu”

Telegrafi - 06.12.2018

Aleksandar Vasilevski “Ninxha” i akuzuar për ngjarjet e 27 prillit tha se ai dhe DSK-ja i kanë montuar kamera analistit Albert Musliu në shtëpinë e tij me qëllim që ta ndjekin lëvizjen e tij derisa ...

DSK-ja ka ndjekur analistin shqiptar në Maqedoni, ja kush është? (FOTO)

Ina - 06.12.2018

Gjatë vitit 2015, gazetari dhe analisti politik Albert Musliu është përcjellë nga pjesëtarët e DSK-së me urdhër të Goran Grujovskit. Sot këtë e ka thënë Aleksandar Valsilevski – Ninxha, i akuzuari ...

Jovanovski: Nuk i kam udhëhequr protestat, kam protestuar si qytetar

Telegrafi - 06.12.2018

Sot në Gjykatën Penale në Shkup ka vazhduar gjykimi për ngjarjet e 27 prillit të vitit të kaluar në Kuvendin e Maqedonisë. Në seancën e sotme ka dëshmuar i akuzuari Aleksandar Vasilevski – Ninxha, i ...

Ninxha: Në VMRO kishte njerëz nga kabineti i Ivanovit, duhej shpallur gjendje lufte

Alsat - 06.12.2018

Seanca në Gjykatën Penale për ngjarjet e 27 prillit ka vazhduar me dëshminë e të akuzuarit Aleksandar Vasilevski-Ninxha. Ninxha sot më herët kishte folur për lidhjet e tij me DSK-në ,dëshmitë e tij ...

27 prilli, Ninxha: Damovski, Durllovski dhe Betmen u kontrolluan nga VMRO-ja

Alsat - 06.12.2018

Seanca në Gjykatën Penale për ngjarjet e 27 prillit ka vazhduar me dëshminë e të akuzuarit Aleksandar Vasilevski-Ninxha. Ninxha sot më herët kishte folur për lidhjet e tij me DSK-në, ndërsa gjykimi ...

27 prilli, Ninxha: Më thanë të përfundoja shkollën e mesme për tu bërë pjesë e DSK-së

Alsat - 06.12.2018

Gjatë vitit 2015, në periudhën e muajit janar-shkurt në prag të krizës politike në vend, kur Zaevi filloi të publikoj “bombat” u angazhova nga Goran Grujevski që të bëhesha sy dhe vesh i Nikolla ...

Ninxha: Sulmi në Kuvend është komanduar nga shtabi i VMRO-DPMNE-së

Botasot - 06.12.2018

“Sulmi në Kuvend më 27 prill të vitit të kaluar është komanduar nga shtabi paramilitar i VMRO-DPMNE-së”, deklaroi i akuzuari, Aleksandar Vaslievski – Ninxha, gjatë seancës së sotme gjyqësore, njofton ...

Vazhdon gjykimi për ngjarjet e 27 prillit, do të dëshmojë Aleksandar Vasilevski – “Ninxha”

Telegrafi - 06.12.2018

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të vazhdojë gjykimi për ngjarjet e 27 prillit të vitit të kaluar në Kuvendin e Maqedonisë. Në seancën e sotme duhet të dëshmojë Aleksandar Vasilevski – Ninxha, i ...

“27 PRILLI”: Gjykimi vazhdon me dëshminë e Ninxhës

Medial - 06.12.2018

Në Gjykatën Penale në Shkup vazhdon gjykimi për ngjarjet në Kuvend më 27 prill të vitit të kaluar. Në seancën e sotme gjyqësore duhet të dëshmojë i akuzuari Aleksandar Vasilevski-Ninxha, i cili ka ...

Ninxha: Plani për “27 prillin” u përgatit në shtabin e VMRO-së

Tetova Sot - 06.12.2018

Edhe njëri nga të akuzuarit për dhunën e përgjakshme në kuvend drejton gishtin nga DSK-ja si organizatore kryesore e ngjarjeve të 27 prillit. Aleksandar Vasilevski Ninxha zot zbuloi se koordinimi i ...

“DSK-ja ka përcjellë analistin Albert Musliu”

Botasot - 06.12.2018

Aleksandar Vasilevski “Ninxha” i akuzuar për ngjarjet e 27 prillit tha se ai dhe DSK-ja i kanë montuar kamera analistit Albert Musliu në shtëpinë e tij me qëllim që ta ndjekin lëvizjen e tij derisa ...

Pas informatës se është përcjellë nga pjesëtarët e DSK, reagon Albert Musliu

Flaka - 06.12.2018

Gjatë vitit 2015, gazetari dhe analisti politik Albert Musliu është përcjellë nga pjesëtarët e DSK-së me urdhër të Goran Grujovskit. Sot këtë e ka thënë Aleksandar Valsilevski – Ninxha, i akuzuari ...

Jovanovski: Nuk i kam udhëhequr protestat, kam protestuar si qytetar

Tetova Sot - 06.12.2018

Sot në Gjykatën Penale në Shkup ka vazhduar gjykimi për ngjarjet e 27 prillit të vitit të kaluar në Kuvendin e Maqedonisë. Në seancën e sotme ka dëshmuar i akuzuari Aleksandar Vasilevski – Ninxha, i ...

Ninxha: Në VMRO kishte njerëz nga kabineti i Ivanovit, duhej shpallur gjendje lufte

Tetova Sot - 06.12.2018

Seanca në Gjykatën Penale për ngjarjet e 27 prillit ka vazhduar me dëshminë e të akuzuarit Aleksandar Vasilevski-Ninxha. Ninxha sot më herët kishte folur për lidhjet e tij me DSK-në ,dëshmitë e tij ...

27 prilli, Ninxha: Më thanë të përfundoja shkollën e mesme për tu bërë pjesë e DSK-së

Tetova Sot - 06.12.2018

Gjatë vitit 2015, në periudhën e muajit janar-shkurt në prag të krizës politike në vend, kur Zaevi filloi të publikoj “bombat” u angazhova nga Goran Grujevski që të bëhesha sy dhe vesh i Nikolla ...

Vazhdon gjykimi për ngjarjet e 27 prillit, do të dëshmojë Aleksandar Vasilevski – “Ninxha”

Botasot - 06.12.2018

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të vazhdojë gjykimi për ngjarjet e 27 prillit të vitit të kaluar në Kuvendin e Maqedonisë. Në seancën e sotme duhet të dëshmojë Aleksandar Vasilevski – Ninxha, i ...

Reagon Musliu pas informatës se është përcjellur nga shërbimet

Tetova Sot - 06.12.2018

Pas informatës se është përcjellë nga pjesëtarët e DSK, ka reaguar edhe vet analisti Albert Musliu. “Jam i shqetësuar edhe pse mund të paramendoj se në çfarë skajshmërie ka mundur të shkojë regjimi i ...

Kamera të fshehta në shtëpinë e Albert Musliut. DSK-ja ka ndjekur analistin shqiptar

Ina - 06.12.2018

Gjatë vitit 2015, gazetari dhe analisti politik Albert Musliu është përcjellë nga pjesëtarët e DSK-së me urdhër të Goran Grujovskit. Sot këtë e ka thënë Aleksandar Valsilevski – Ninxha, i akuzuari ...

Ninxha: VMRO-ja na dha direktiva për të ndërhyrë në KSHZ

Ina - 06.12.2018

Gjatë vitit 2015, në periudhën e muajit janar-shkurt në prag të krizës politike në vend, kur Zaevi filloi të publikoj “bombat” u angazhova nga Goran Grujevski që të bëhesha sy dhe vesh i Nikolla ...

Vazhdon gjykimi për ngjarjet e 27 prillit

Alsat - 21.12.2018

Në Gjykatën Penale në Shkup vazhdon gjykimi për ngjarjet e 27 prillit. Në seancën e sotme duhet të paraqiten dëshmitë e mbrojtjes së Mitko Çavkovit, Dushko Llazarovi dhe Krsto Mukoskit.

“Ninxha” sot dëshmon për ngjarjet e “27 prillit”

Tetova Sot - 06.12.2018

Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të vazhdojë gjykimi për ngjarjet e 27 prillit të vitit të kaluar në Kuvendin e Maqedonisë. Në seancën e sotme duhet të dëshmojë Aleksandar Vasilevski – Ninxha, i ...