TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kallëzim penal për katër punonjës të DSK-së, kanë marrë 824,000 euro “për qëllime speciale”

Portalb - 13.08.2019

Prokuroria Themelore Publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit (PTHP -NKOK) sot njoftoi se e ka përfunduar hetimin e kishte filluar në mars të këtij viti dhe se ka ngritur kallëzim ...

Prokuroria: Katër punonjës të DSK-së kanë keqpërdorur 824 mijë euro

Telegrafi - 13.08.2019

Prokuroria Themelore Publike ngriti aktakuzë kundër katër të punësuar në DSK. Tre persona akuzohen për kryerjen e veprës penale keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe autorizimeve, kurse personi i katër ...

Kallëzim penal për katër punonjës të DSK-së, kanë marrë 824,000 euro “për qëllime speciale”

Flaka - 13.08.2019

Prokuroria Themelore Publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit (PTHP -NKOK) sot njoftoi se e ka përfunduar hetimin e kishte filluar në mars të këtij viti dhe se ka ngritur kallëzim ...

Prokuroria: Katër punonjës të DSK-së kanë keqpërdorur 824 mijë euro

Zhurnal - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht, zhurnal.mk – Prokuroria Themelore Publike ngriti aktakuzë kundër katër të punësuar në DSK. Tre persona akuzohen për kryerjen e veprës penale keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe ...