TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror të Davosit

Top Channel - 11.01.2019

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump të enjten anuloi një vizitë të planifikuar gjatë këtij muaji në Forumin Ekonomik Botëror në Davos, Zvicër, duke sinjalizuar se ishte i përgatitur për përballimin ...

Macron anulon Forumin e Davosit, mbledh sipërmarrësit e huaj në Versajë

Botasot - 11.01.2019

Emmanuel Macron nuk do të jetë i pranishëm në Forumin e Davosit, ku merr pjesë elita e ekonomisë botërore, por do të mbledhë më 21 janar në Versajë 150 biznesmenë francezë dhe të huaj, për një ...

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin e Davosit

Evropaelire - 11.01.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump e ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, që mbahet në fund të muajit janar.

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror të Davosit

Lajmi.net - 12.01.2019

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump të enjten anuloi një vizitë të planifikuar gjatë këtij muaji në Forumin Ekonomik Botëror në Davos, Zvicër, duke sinjalizuar se ishte i përgatitur për përballimin ...

Trump anulon pjesëmarrjen në Davos

Lajmi.net - 10.01.2019

Presidenti amerikan, Donald Trump njoftoi sot se nuk do të marrë pjesë sikurse parashikohej në Forumin Ekonomik të Davosit, që do të zhvillohet më 21 dhe 25 janar, duke sjellë si argument paralizimin ...

Macron anulon Forumin e Davosit, mbledh sipërmarrësit e huaj në Versajë

Medial - 11.01.2019

Emmanuel Macron nuk do të jetë i pranishëm në Forumin e Davosit, ku merr pjesë elita e ekonomisë botërore, por do të mbledhë më 21 janar në Versajë 150 biznesmenë francezë dhe të huaj, për një ...

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin e Davosit

Koha.net - 11.01.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump e ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, që mbahet në fund të muajit janar.

Trump anulon pjesëmarrjen në Davos

Botasot - 10.01.2019

Presidenti amerikan, Donald Trump njoftoi sot se nuk do të marrë pjesë sikurse parashikohej në Forumin Ekonomik të Davosit, që do të zhvillohet më 21 dhe 25 janar, duke sjellë si argument paralizimin ...

Macron anulon Forumin e Davosit, mbledh sipërmarrësit e huaj

BalkanWeb - 11.01.2019

Emmanuel Macron nuk do të jetë i pranishëm në Forumin e Davosit, ku merr pjesë elita e ekonomisë botërore, por do të mbledhë më 21 janar në Versajë 150 biznesmenë francezë dhe të huaj, për një ...

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin e Davosit

Lajmi.net - 11.01.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump e ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, që mbahet në fund të muajit janar.

Trump anulon pjesëmarrjen në Davos

Tetova Sot - 10.01.2019

Presidenti amerikan, Donald Trump njoftoi sot se nuk do të marrë pjesë sikurse parashikohej në Forumin Ekonomik të Davosit, që do të zhvillohet më 21 dhe 25 janar, duke sjellë si argument paralizimin ...

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin e Davosit

Telegrafi - 11.01.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump e ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, që mbahet në fund të muajit janar.

Trump anulon pjesëmarrjen në Davos

Medial - 10.01.2019

Presidenti amerikan, Donald Trump njoftoi sot se nuk do të marrë pjesë sikurse parashikohej në Forumin Ekonomik të Davosit, që do të zhvillohet më 21 dhe 25 janar, duke sjellë si argument paralizimin ...

Trump anuloi pjesëmarrjen në Forumin e Davosit

Portalb - 11.01.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump e ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, që mbahet në fund të muajit janar.

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik të Davosit

Ina - 11.01.2019

Presidenti amerikan, Donald Trump njoftoi sot se nuk do të marrë pjesë sikurse parashikohej në Forumin Ekonomik të Davosit, që do të zhvillohet më 21 dhe 25 janar, duke sjellë si argument paralizimin ...

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin e Davosit

ABC News - 11.01.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump e ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, që mbahet në fund të muajit Janar.

Trump nuk heq dorë nga dëshira e tij për murin, anulon pjesëmarrjen në Davos

Albeu.com - 11.01.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump e ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës , që mbahet në fund të muajit janar.

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin e Davosit

Botasot - 11.01.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump e ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, që mbahet në fund të muajit janar.

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin e Davosit

Lajm - 11.01.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump e ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, që mbahet në fund të muajit janar.

Trump anulon pjesëmarrjen në Forumin e Davosit

Medial - 11.01.2019

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump e ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, që mbahet në fund të muajit janar.