TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Temperaturat e larta: Maqedonia e Veriut në dy ditët e ardhshme do të përfshihet nga faza e verdhë

Portalb - 12.06.2019

Drejtoria për punë hidrometeorologjike (DPHM) ka paralajmëruar që në dy ditët e ardhshme, vendi jonë do të përfshihet nga faza e verdhë (alerte), njofton Portalb.mk.

Në dy ditët e ardhshme shteti në fazë të verdhë, qytetarët të mbrohen nga temperatura e larta

Gazeta Express - 12.06.2019

Komisioni për ndjekje të situatës dhe efektet nga temperaturat e larta pranë Ministrisë së Shëndetësisë, apelon deri tek qytetarët në ditët në vijim t’i respektojnë rekomandimet e përgjithshme për ...

Maqedonia do të hyjë në fazën e verdhë!

Alsat - 12.06.2019

Sipas informacioneve të Institutit Hidro-Meteorologjik, gjatë dy ditëve të ardhshme i gjithë vendi do të kaplohet nga temperaturat e larta, respektivisht nga faza e verdhë (alarmuese).

Maqedonia në fazën e verdhë, rekomandohet që të mos ekspozoheni në diell

Telegrafi - 12.06.2019

Ministria e Shëndetësisë, duke u bazuar në informacionet e Entit Hidrometeorologjike, paralajmërojnë se gjatë dy ditëve të ardhshme të gjithë vendin do të preken nga temperaturat që shkojnë nga faza ...

KUJDES: Vendi do të hyjë në fazën e verdhë!

Zhurnal - 12.06.2019

Shkup, 12 qershor – Sipas informacioneve të Institutit Hidro-Meteorologjik, gjatë dy ditëve të ardhshme i gjithë vendi do të kaplohet nga temperaturat e larta, respektivisht nga faza e verdhë ...

Maqedonia do të hyjë në fazën e verdhë!, ja disa rekomandime

Shqipmedia - 12.06.2019

Sipas informacioneve të Institutit Hidro-Meteorologjik, gjatë dy ditëve të ardhshme i gjithë vendi do të kaplohet nga temperaturat e larta, respektivisht nga faza e verdhë (alarmuese).

Maqedonia do të hyjë në fazën e verdhë!

Flaka - 12.06.2019

Sipas informacioneve të Institutit Hidro-Meteorologjik, gjatë dy ditëve të ardhshme i gjithë vendi do të kaplohet nga temperaturat e larta, respektivisht nga faza e verdhë (alarmuese).

Maqedonia do të hyjë në fazën e verdhë!

Tetova Sot - 12.06.2019

Sipas informacioneve të Institutit Hidro-Meteorologjik, gjatë dy ditëve të ardhshme i gjithë vendi do të kaplohet nga temperaturat e larta, respektivisht nga faza e verdhë (alarmuese).

Maqedonia e Veriut sot në fazën e verdhë, temperaturat tejet të larta!

Ina - 13.06.2019

Sot dhe nesër Maqedonia e Veriut do të përfshihet nga një valë e të nxehtit me temperatura të larta. Instituti Hidro-Meteorologjik njoftoi se i gjithë vendi do të kaplohet nga temperaturat e larta ...