TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Borisov kërcënon me veto për BE. Zaev: ishte pakujdesi

Lajm - 10.08.2018

“Çdokush duhet të ketë kujdes për atë që flet, për shkak se mund t’i shkaktoj dëm vetes’. Këto janë fjalët që kryeministri i Bullgarisë, Bojko Borisov, ka përdorur për të komentuar deklaratën e ...

Borisov e porosit Zaevin: Kujdes me deklarata, nesër ne do të votojmë për anëtarësimin tuaj

Portalb - 10.08.2018

Kryeministri i Bullgarisë, Bojko Borisov, pas thuajse një javë u është përgjigjur kritikave të politikanëve bullgar në lidhje me deklaratën e kryeministrit Zoran Zaev, të dhënë më 4 gusht se ...

Zaev: Miqësia me Bullgarinë e sinqertë

Tetova Sot - 10.08.2018

Kryeministri Zoran Zaev përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka shkruar se Maqedonia dhe Bullgaria kanë miqësi dhe bashkëpunim të sinqertë. “Shikoj se në Bullgarinë mike u hap një debat ...

Borisov kërcënon me veto për BE, Zaev: ishte pakujdesi

Ina - 10.08.2018

Çdokush duhet të ketë kujdes për atë që flet, për shkak se mund t’i shkaktoj dëm vetes’. Këto janë fjalët që kryeministri i Bullgarisë, Bojko Borisov, ka përdorur për të komentuar deklaratën e ...

Borisov me porosi për Zaevin: Kujdes çfarë po flet, nesër ne do të votojmë për anëtarësimin tuaj

Medial - 10.08.2018

Kryeministri i Bullgarisë, Bojko Borisov, ka dërguar porosi deri tek kryeministri Zoran Zaev se duhet dy herë të mendojë përpara se të thotë diçka, pasi që, ashtu siç thotë ai, vjen koha kur vendet ...

Kryeministri Zaev: Miqësia me Bullgarinë është e sinqertë

Portalb - 10.08.2018

Maqedonia dhe Bullgaria kanë miqësi dhe bashkëpunim të sinqertë. Këtë e porositi kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në fejsbuk. “Shikoj se në Bullgarinë mike u hap një debat publik dhe u ...

Zaharieva: Kryengritja e Ilindenit është gjeografikisht maqedonase, por historikisht bullgare

Flaka - 08.08.2018

Akuzat midis qeverisë dhe opozitës në Bullgari ka ngjallur kryeministrin i Maqedonisë, Zoran Zaev, pas deklaratës së tij gjatë festës së Ilindenit, kur së bashku me kryeministrin bullgar Bojko ...

Borisov kërcënon me veto për BE, Zaev: ishte pakujdesi

Antpress - 10.08.2018

Çdokush duhet të ketë kujdes për atë që flet, për shkak se mund t’i shkaktoj dëm vetes’. Këto janë fjalët që kryeministri i Bullgarisë, Bojko Borisov, ka përdorur për të komentuar deklaratën e ...

Zaev: Miqësia me Bullgarinë e sinqertë

Medial - 10.08.2018

Maqedonia dhe Bullgaria kanë miqësi dhe bashkëpunim të sinqertë. Këtë e porositi kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në facebook. “Shikoj se në Bullgarinë mike u hap një debat publik dhe u ...

Borisov kërcënon me veto për BE, Zaev: ishte pakujdesi

Tetova Sot - 10.08.2018

Çdokush duhet të ketë kujdes për atë që flet, për shkak se mund t’i shkaktoj dëm vetes’. Këto janë fjalët që kryeministri i Bullgarisë, Bojko Borisov, ka përdorur për të komentuar deklaratën e ...

Zaev: Miqësia me Bullgarinë është e sinqertë

Telegrafi - 10.08.2018

Kryeministri Zoran Zaev është përgjigjur për kritikat që vijnë nga Bullgaria në lidhje me miqësinë mes dy vendeve. Ai në llogarinë e tij në Facebook thotë se nuk ka dyshime se miqësia dhe ...

Zaev: Miqësia me Bullgarinë është e sinqertë

Botasot - 10.08.2018

Kryeministri Zoran Zaev është përgjigjur për kritikat që vijnë nga Bullgaria në lidhje me miqësinë mes dy vendeve. Ai në llogarinë e tij në Facebook thotë se nuk ka dyshime se miqësia dhe ...