TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ibraimovski demanton lajmin për pajtimin e tij me Amdi Bajramin

Alsat - 12.01.2019

Pas publikimit të një fotografie të përbashkët mes Samka Ibraimovski dhe Amdi Bajramit pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Kuvend, nga mediat u konstatua se dy deputetët u pajtuan, mirëpo ...

Pajtohen dy deputetët e acaruar rom Amdija dhe Samka, foto që bëri bujë!

Ina - 12.01.2019

Samka Ibraimovski, kryetar dhe deputet i partisë rome PCER si dhe Amdi Bajram, kryetar dhe deputet i Lidhjes Rome pas një periudhe të gjatë të acarimit politik tashmë janë shfaqur të përqafuar në ...

Ibraimovski demanton lajmin për pajtimin e tij me Amdi Bajramin

Antpress - 12.01.2019

12 Janar 2019 / 20:33 Pas publikimit të një fotografie të përbashkët mes Samka Ibraimovski dhe Amdi Bajramit pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Kuvend, nga mediat u konstatua se dy deputetët ...

Ibraimovski demanton lajmin për pajtimin e tij me Amdi Bajramin

Ina - 12.01.2019

Pas publikimit të një fotografie të përbashkët mes Samka Ibraimovski dhe Amdi Bajramit pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Kuvend, nga mediat u konstatua se dy deputetët u pajtuan, mirëpo ...

Ibraimovski demanton lajmin për pajtimin e tij me Amdi Bajramin

Almakos - 12.01.2019

12 Janar 2019 / 20:33 Pas publikimit të një fotografie të përbashkët mes Samka Ibraimovski dhe Amdi Bajramit pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Kuvend, nga mediat u konstatua se dy deputetët ...

Ibraimovski demanton lajmin për pajtimin e tij me Amdi Bajramin

Tetova Sot - 12.01.2019

Pas publikimit të një fotografie të përbashkët mes Samka Ibraimovski dhe Amdi Bajramit pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Kuvend, nga mediat u konstatua se dy deputetët u pajtuan, mirëpo ...

Ibraimovski demanton lajmin për pajtimin e tij me Amdi Bajramin

Lajm - 12.01.2019

Pas publikimit të një fotografie të përbashkët mes Samka Ibraimovski dhe Amdi Bajramit pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Kuvend, nga mediat u konstatua se dy deputetët u pajtuan, mirëpo ...

U pajtuan, s’u pajtuan…!

Medial - 12.01.2019

Pas publikimit të një fotografie të përbashkët mes Samka Ibraimovski dhe Amdi Bajramit pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese në Kuvend, nga mediat u konstatua se dy deputetët u pajtuan, por ...