TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rriten çmimet e konsumit

Zeri - 11.09.2019

Indeksi i tërësishëm i harmonizuar i çmimeve të konsumit është më i lartë për 0.5% në muajin gusht 2019, krahasuar me muajin korrik 2019, sipas raportit më të ri të ASK-së.

Inflacioni vjetor në Kosovë arrin në 2.7 për qind

Botasot - 11.09.2019

Inflacioni mujor i matur nga Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit në muajin gusht ishte 0.5 për qind, ndërsa shkalla vjetore e inflacionit arrin në 2.7 për qind.

Inflacioni vjetor në Kosovë arrin në 2.7 për qind

Telegrafi - 11.09.2019

Inflacioni mujor i matur nga Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit në muajin gusht ishte 0.5 për qind, ndërsa shkalla vjetore e inflacionit arrin në 2.7 për qind.

Indeksi i çmimeve të konsumit më i lartë në gusht se në muajin e kaluar

Koha.net - 11.09.2019

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar “Indeksin e Harmonizuar të Çmimeve të Konsumit” (IHÇK) për muajin gusht të vitit 2019, viti bazë 2015=100, bëhet e ditur përmes një komunikate ...

Rriten çmimet e ndërtimit

Telegrafi - 11.09.2019

Në tremujorin e dytë të 2019-së krahasuar me atë paraprak, Indeksi i tërësishëm i Kostos së Ndërtimit në Kosovë u ngrit për 1 për qind. Kështu thotë Agjencia e Statistikave të Kosovës në raportin ...

Turistët rritën çmimet/ Në gusht u prekën ushqimet dhe pijet alkoolike

Top Channel - 09.09.2019

Edhe pse gushti është kulmi i i sezonit turistik, indeksimi i çmimeve të konsumit ka qenë larg objektivit të shënjestruar të Bankës së Shqipërisë. Sipas Institutit të Statistikave, norma e ...

Rriten çmimet e konsumit

Gazeta Express - 11.09.2019

Indeksi i tërësishëm i harmonizuar i çmimeve të konsumit është më i lartë për 0.5% në muajin gusht 2019, krahasuar me muajin korrik 2019, sipas raportit më të ri të ASK-së.