TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kosova, “ku filloi dhe ku do të përfundojë”

Mapo - 12.06.2019

Kujtimet e të dërguarit special amerikan për krizën e Kosovës, Rugovën, Milosheviçin e tentativat për të bindur partnerët e SHBA-së në NATO që Serbia po kryente masakra në popullsinë shqiptare dhe ...

Christopher R. Hill: Kosova, “ku filloi dhe ku do të përfundojë”

Koha.net - 12.06.2019

Në pranverën e 1998-ës, Ballkani pati trazira të reja, këtë herë në Kosovë, provincë serbe me shumicë popullsie shqiptare, e cila nuk pranonte të udhëhiqej nga Beogradi.