TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bie tregtia Gjermani-Iran për shkak të sanksioneve të SHBA-së

Evropaelire - 13.08.2019

Rënia e tregtisë në mes të Gjermanisë dhe Iranit, ka dhënë shenja se sanksionet e Shteteve të Bashkuara janë duke ndikuar kur shtetet marrin vendime nëse duhet bashkëpunuar me Teheranin.

Bie tregtia Gjermani-Iran për shkak të sanksioneve të SHBA-së

Portalb - 13.08.2019

Rënia e tregtisë në mes të Gjermanisë dhe Iranit, ka dhënë shenja se sanksionet e Shteteve të Bashkuara janë duke ndikuar kur shtetet marrin vendime nëse duhet bashkëpunuar me Teheranin.

Bie tregtia Gjermani-Iran për shkak të sanksioneve të SHBA-së

Botasot - 13.08.2019

Rënia e tregtisë në mes të Gjermanisë dhe Iranit, ka dhënë shenja se sanksionet e Shteteve të Bashkuara janë duke ndikuar kur shtetet marrin vendime nëse duhet bashkëpunuar me Teheranin.

Bie tregtia Gjermani-Iran për shkak të sanksioneve amerikane

Telegrafi - 13.08.2019

Rënia e tregtisë në mes të Gjermanisë dhe Iranit, ka dhënë shenja se sanksionet e Shteteve të Bashkuara janë duke ndikuar kur shtetet marrin vendime nëse duhet bashkëpunuar me Teheranin.