TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bekteshi: Për shfuqizimin e ligjit për tregjet e gjelbërta është i obliguar Kuvendi

Telegrafi - 18.01.2019

Situata me protestat e tregtarëve në Shkup mbi zbatimin e Ligjit për Tregti në tregjet e gjelbra mund të zgjidhet me bisedime të ndërsjella, por edhe me përfshirjen e institucioneve të tjera në ...

Tregtarët në protestë kundër ligjit të tregjeve

Alsat - 18.01.2019

Shumë tregje të gjelbra në vend sot u gjenden nën dry për shkak se pazarxhinjtë protestuan kundër Ligjit të ri për tregti i cili hyri në fuqi në fillim të vitit.

Bekteshi: Për heqjen ose shtyrjen e Ligjit për tregti të tregjeve të gjelbra kompetent është Kuvendi

Medial - 18.01.2019

Tetovë, 18 janar 2019 (MEDIAL) – Gjendja me protestat e pazarxhinjve në Shkup rreth zbatimit të Ligjit për tregti të tregjeve të gjelbra mund të zgjidhet me bisedime të ndërsjella, por edhe ...

Ligji për Tregjet Gjelbra, tregtarët i kanë mbyllur dyert e tregjeve dhe protestojnë për licencat

Portalb - 18.01.2019

Një grup i pronarëve të tezgave në Bit Pazar, sot në mëngjes e kanë bllokuar bulevardin “Kërste Misirkov” të pakënaqur nga Ligji për Tregje të Gjelbra me të cilin kërkohet që të njëjtit të sigurojnë ...

Protestë e pazarxhinjve të Kumanovës

Medial - 18.01.2019

Kumanovë, 18 janar 2019 (MEDIAL) – Pazarxhinjtë në Tregun e gjelbër të Kumanovës kanë dalë në protesta dhe kanë kërkuar të mos vendoset licencë, duke theksuar se nuk mund të mbijetojnë me të dhënat e ...

Tregtarët e tregjeve kundër ligjit për licencat

Alsat - 18.01.2019

Tregtarët e tregjeve kanë dalë sot në mëngjes në protestë, kundër ligjit të ri, me të cilin u kërkohen pagesa shtesë për licenca. Ata kanë bllokuar rrugën kryesore tek ura e Bit Pazarit.

Protesta në Kumanovë (FOTO)

Lajm - 18.01.2019

Për momentin është duke u zhvilluar protestë në Kumanovë. Protesta zhvillohet pranë tregut të gjelbër të qytetit, transmeton Gazeta Lajm. Bëhet fjalë për protesta kundër ligjit të ri që parasheh ...

Protestojnë tregtarët e Bit Pazarit kundër ligjit për licencat

Tetova Sot - 18.01.2019

Protestojnë tregtarët e Bit Pazarit kundër ligjit për licencat. Tregtarët e Bit Pazarit kanë dalë sot në mëngjes në protestë, kundër ligjit të ri, me të cilin u kërkohen pagesa shtesë për licenca.

Tregtarët në protestë kundër ligjit të tregjeve

Almakos - 18.01.2019

18 Janar 2019 / 15:53 Shumë tregje të gjelbra në vend sot u gjenden nën dry për shkak se pazarxhinjtë protestuan kundër Ligjit të ri për tregti i cili hyri në fuqi në fillim të vitit.

Bekteshi: Për Ligjin e tregjeve të gjelbra kompetent është Kuvendi

Lajm - 18.01.2019

Gjendja me protestat e pazarxhinjve në Shkup rreth zbatimit të Ligjit për tregti të tregjeve të gjelbra mund të zgjidhet me bisedime të ndërsjella, por edhe përfshirjen e institucioneve tjera në këtë ...

Protestë e tragtarëve të Kumanovës

Flaka - 18.01.2019

Pazarxhinjtë në Tregun e gjelbër të Kumanovës kanë dalë në protesta dhe kanë kërkuar të mos vendoset licencë, duke theksuar se nuk mund të mbijetojnë me të dhënat e deritanishme dhe të paralajmëruara.

Tregtarët të irrituar për licencat, paralajmërojnë protestë për të premten

Flaka - 16.01.2019

Shitësit e “Tregut të gjelbër” të irrituar paralajmërojnë grevë. Ata kanë dalë si çdo ditë tjetër për të punuar, por sot thonë se janë të nevrikosur dhe të dëshpëruar me kërkesat e ligjit të ri për ...

Tregtarët e Bit Pazarit në protesta kundër ligjit për licencat

Telegrafi - 18.01.2019

Tregtarët e Bit Pazarit kanë dalë sot në mëngjes në protesta, kundër ligjit të ri, me të cilin u kërkohen pagesa shtesë për licenca. Ata kanë bllokuar rrugën kryesore tek ura e Bit Pazarit dhe ...

Deputetët e pavarur të VMRO-së shprehën të gatshëm të dëgjojnë hallet e tregtarëve

Antpress - 18.01.2019

18 Janar 2019 / 17:56 Grupi i pavarur i deputetëve të koalicionit për një Maqedoni më të mirë ka shprehur qëndrimin e tyre lidhur me protestën e tregtarëve.

Tregtarët në protestë kundër ligjit të tregjeve

Antpress - 18.01.2019

18 Janar 2019 / 15:53 Shumë tregje të gjelbra në vend sot u gjenden nën dry për shkak se pazarxhinjtë protestuan kundër Ligjit të ri për tregti i cili hyri në fuqi në fillim të vitit.

Bekteshi: Për heqjen ose shtyrjen e Ligjit për tregti të tregjeve të gjelbra është kompetent Parlamenti

Tetova Sot - 18.01.2019

Gjendja me protestat e pazarxhinjve në Shkup rreth zbatimit të Ligjit për tregti të tregjeve të gjelbra mund të zgjidhet me bisedime të ndërsjella, por edhe përfshirjen e institucioneve tjera në këtë ...

Tregtarët të irrituar për licencat, paralajmërojnë protestë për të premten

Lajm - 16.01.2019

Shitësit e “Tregut të gjelbër” të irrituar paralajmërojnë grevë. Ata kanë dalë si çdo ditë tjetër për të punuar, por sot thonë se janë të nevrikosur dhe të dëshpëruar me kërkesat e ligjit të ri për ...

Tregtarët e Bit Pazarit në protesta kundër ligjit për licencat

Botasot - 18.01.2019

Tregtarët e Bit Pazarit kanë dalë sot në mëngjes në protesta, kundër ligjit të ri, me të cilin u kërkohen pagesa shtesë për licenca. Ata kanë bllokuar rrugën kryesore tek ura e Bit Pazarit dhe ...

Deputetët e pavarur të OBRM-PDUKM-së shprehen të gatshëm të dëgjojnë hallet e tregtarëve

Telegrafi - 18.01.2019

Grupi i pavarur i deputetëve të koalicionit për një Maqedoni më të mirë ka shprehur qëndrimin e tyre lidhur me protestën e tregtarëve. “I ndjekim dhe jemi të shqetësuar për reagimet e tregtarëve dhe ...

Bekteshi: Ligji për tregti është kompetencë e Parlamentit

Flaka - 18.01.2019

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi duke komentuar protestat e tregtarëve tha se zgjidhjen e këtij problemi, pazarxhinjtë duhet ta kërkojnë në Kuvend dhe tek propozuesit e këtyre ndryshimeve.

Tregtarët e Bit Pazarit në protesta kundër ligjit për licencat

Almakos - 18.01.2019

Tregtarët e Bit Pazarit kanë dalë sot në mëngjes në protesta, kundër ligjit të ri, me të cilin u kërkohen pagesa shtesë për licenca. Ata kanë bllokuar rrugën kryesore tek ura e Bit Pazarit dhe ...

Deputetët e pavarur të VMRO-së shprehën të gatshëm të dëgjojnë hallet e tregtarëve

Flaka - 18.01.2019

Grupi i pavarur i deputetëve të koalicionit për një Maqedoni më të mirë ka shprehur qëndrimin e tyre lidhur me protestën e tregtarëve. Ndryshe shumë tregje të gjelbra në vend sot u gjenden nën dry ...

Deputetët e pavarur të VMRO-së shprehën të gatshëm të dëgjojnë hallet e tregtarëve

Tetova Sot - 18.01.2019

Grupi i pavarur i deputetëve të koalicionit për një Maqedoni më të mirë ka shprehur qëndrimin e tyre lidhur me protestën e tregtarëve. “I ndjekim dhe jemi të shqetësuar për reagimet e tregtarëve dhe ...