TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Efektet fizike e psikologjike që i përjetoni kur dikush jua thyen zemrën

Almakos - 14.03.2019

Nëse asnjëherë nuk jua ka thyer ndokush zemrën, atëherë mund ta konsideroni veten si një prej njerëzve më me fat në planet. Ndarjet e këqija zakonisht lënë plagë të thella emocionale të cilat janë të ...

(FOTO) PSE dhemb zemra dhe kur duhet të shqetësoheni!?

Medial - 14.03.2019

Shumë njerëz provojnë shtrëngime të kraharorit të cilat rëndom u duken sikur janë dhimbje të zemrës. Dhimbje dhe shtrëngime të tilla natyrshëm shkaktojnë stres dhe shqetësim, shkruan Arsyet që zemra ...

Efektet fizike e psikologjike, kur dikush ju thyen zemrën

Mapo - 14.03.2019

Nëse asnjëherë nuk ua ka thyer ndokush zemrën, atëherë mund ta konsideroni veten si një prej njerëzve më me fat në planet. Ndarjet e këqija zakonisht lënë plagë të thella emocionale të cilat janë të ...

Ja çfarë përjetoni kur dikush ju thyen zemrën

Botasot - 15.03.2019

Gjatë jetës të gjithë mund të përfballen me një fazë zhgënjimi dhe është person fatlum nëse ndonjë nuk ka pësuar asnjëherë thyerje zemre gjatë jetës së tij.