TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shkaku i Handkes, dorëheqje nga Komiteti i Çmimit Nobel për Letërsi

Portalb - 02.12.2019

Dy anëtarë të jashtëm të komitetit për Çmimin Nobel për Letërsi janë larguar të hënën nga ky komitet pasi kritikuan Akademinë Suedeze të goditur nga skandali. Akademia 233-vjeçare u detyrua të prezantojë disa masa të reja pas një skandal seksual ku ...

Largohen dy anëtarë nga komiteti Nobel për letërsinë, kritikojnë Akademinë

VOA - 02.12.2019

Dy anëtarë të jashtëm të komitetit për çmimin Nobel në letërsi dhanë dorëheqjen të hënën. Një prej tyre tha se puna për të reformuar akademinë suedeze të goditur nga një skandal një vit më parë, po zgjat shumë.

Japin dorëheqje dy anëtarë të Komitetit të Nobelit; arsye edhe shkrimtari Handke

Evropaelire - 02.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, pjesërisht për shkak të ndarjes së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të ...

Japin dorëheqje dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi, arsye edhe Handke

Telegrafi - 02.12.2019

Dy anëtarë të jashtëm të Komitetit për Çmimin e Letërsisë Nobel u larguan pasi kritikuan Akademinë Suedeze. Madje, sipas BBC, përcjell Telegrafi, njëri nga të dorëhequrit Gun-Britt Sundstrom tha që zgjedhja e Peter Handke si fitues i këtij viti ...

Komitetit të Nobelit për Letërsi i largohen dy anëtarë

Koha.net - 02.12.2019

Dy anëtarë kanë konfirmuar largimin nga Komiteti i Nobelit për Letërsi, raporton Reuters. Akademia 233 vjeçare ishte detyruar të ndërmarr disa masa pas seks skandalit ku ishte i përfshirë edhe burri i një ish-anëtareje, që ndikoi që të shtyhej ...

Komisionit të Nobelit për Letërsi i largohen dy anëtarë, njëri shkaku i Handke-s

Gazeta Express - 02.12.2019

Dy anëtarë të jashtëm të Komisionit të Nobelit për Letërsi kanë hequr dorë nga ky komision të hënën, duke e kritikuar Akademinë Suedeze të goditur nga skandalet. Akademia 233-vjeçare u detyrua të miratojë rregulla të reja pas një skandali ku qe ...

Japin dorëheqjen 2 anëtarë të Komitetit të Nobelit duke kritikuar Akademinë Suedeze

Syri.net - 02.12.2019

Stockholm – Dy anëtarë të jashtëm të Komitetit për Çmimin Nobel në Letërsi dhanë dorëheqjen të hënën pasi kritikuan Akademinë Suedeze të goditur nga nga skandali. Reuters njoftoi se Akademia 233-vjeçare u detyrua të marrë disa masa atë reja pasi një ...

Komisionit të Nobelit për Letërsi i largohen dy anëtarë, njëri shkaku i Handke-s

Zeri - 02.12.2019

Dy anëtarë të jashtëm të Komisionit të Nobelit për Letërsi kanë hequr dorë nga ky komision të hënën, duke e kritikuar Akademinë Suedeze të goditur nga skandalet. Akademia 233-vjeçare u detyrua të miratojë rregulla të reja pas një skandali ku qe ...

Dorëhiqen dy anëtarë të Komitetit të Nobelit, mes arsyeve të forta edhe çmimi për shkrimtarin Handke

Syri.net - 02.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, pjesërisht për shkak të ndarjes së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të ...

Japin dorëheqje dy anëtarë të Komitetit të Nobelit, arsye edhe shkrimtari Handke

BalkanWeb - 02.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, pjesërisht për shkak të ndarjes së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të ...

Japin dorëheqje dy anëtarë të Komitetit të Nobelit; arsye edhe shkrimtari Handke

Alsat - 02.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, pjesërisht për shkak të ndarjes së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të ...

Japin dorëheqje dy anëtarë të Komitetit të Nobelit, arsye edhe shkrimtari Handke

Telegrafi - 02.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, pjesërisht për shkak të ndarjes së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të ...

Dorëhiqen dy anëtarë të Komitetit të Nobelit, arsyeja edhe shkrimtari Handke

Mapo - 02.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, edhe për shkak të dhënies së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të mbështetjes ...

Japin dorëheqje dy anëtarë të Komitetit të Nobelit; arsye edhe shkrimtari Handke

Botasot - 02.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, pjesërisht për shkak të ndarjes së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të ...

Japin dorëheqjen dy anëtarë të Komitetit të Nobelit; arsye edhe shkrimtari Handke

Top Channel - 02.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, pjesërisht për shkak të ndarjes së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të ...

Japin dorëheqje dy anëtarë të Komitetit të Nobelit, arsye edhe shkrimtari Handke

Flaka - 02.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, pjesërisht për shkak të ndarjes së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të ...

Japin dorëheqje dy anëtarë të Komitetit të Nobelit; arsye edhe shkrimtari Handke

Tetova Sot - 02.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, pjesërisht për shkak të ndarjes së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të ...

Japin dorëheqje dy anëtarë të Komitetit të Nobelit; arsye edhe shkrimtari Handke

Ina - 03.12.2019

Dy anëtarë të Komitetit të Nobelit për Letërsi dhanë dorëheqje të hënën, pjesërisht për shkak të ndarjes së çmimit Nobel për shkrimtarin austriak, Peter Handke, në muajin tetor. Handke ka shkaktuar zemërim në Ballkan dhe me gjerë, për shkak të ...