TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë për problemin me ajrin e ndotur

Telegrafi - 11.09.2019

“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë për problemin me ajrin e ndotur

Botasot - 11.09.2019

“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – Zhurnal.mk – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur

Medial - 11.09.2019

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur

Tetova Sot - 11.09.2019

Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur

Flaka - 11.09.2019

Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e ...