TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pesë rregullat e arta për dhëmbë të bardhë dhe të pastër pa shkuar tek dentisti

Lajmi.net - 15.04.2019

Nëse doni që ato të jenë të bardhë dhe të pastër gjithmonë ndiqni këto rregulla. Jo vetëm që dhëmbët tuaj ju ndihmojnë të hani dhe të flisni, por ata mund të rregullojnë dhe pamjen tuaj.

Këto dhëmbë tmerruan doktorët: Nuk është ashtu siç duket (FOTO LAJM)

Albeu.com - 15.04.2019

Doktorët nuk i besuan syve kur panë përballë një grua , dhëmbët e të cilës po pushtoheshin prej një "luleshtrydheje" që ishte përhapur gjithandej në pjesën e mishit të dhëmbëve.

Shmangni këto gabime të higjienës personale

Botasot - 15.04.2019

Higjiena është një ndër veprimet me të cilat ne nuk duhet të lozim, duhet të jemi gjithmonë korrekt dhe të shmangim problemet e ndryshme ne lidhje me të, pasi ka një ndikim të drejtpërdrejtë në ...

Si i dëmtojnë zbardhuesit dhëmbët tuaj

Koha.net - 14.04.2019

Dhëmbët janë një pjesë e rëndësishme e paraqitjes fizike për shumë njerëz, dhe ata duan të tregojnë një buzëqeshje të ndritshme të bardhë. Megjithatë, një studim i ri zbulon se shumë produkte të ...

Pesë rregullat e arta për dhëmbë të bardhë dhe të pastër pa shkuar tek dentisti

Zeri - 15.04.2019

Jo vetëm që dhëmbët tuaj ju ndihmojnë të hani dhe të flisni, por ata mund të rregullojnë dhe pamjen tuaj. Nëse doni që ato të jenë të bardhë dhe të pastër gjithmonë ndiqni këto rregulla: “Dieta” e ...

Pesë rregullat e arta për dhëmbë të bardhë dhe të pastër pa shkuar tek dentisti

Antpress - 16.04.2019

Jo vetëm që dhëmbët tuaj ju ndihmojnë të hani dhe të flisni, por ata mund të rregullojnë dhe pamjen tuaj. Nëse doni që ato të jenë të bardhë dhe të pastër gjithmonë ndiqni këto rregulla: “Dieta” e ...

Pesë rregullat e arta për dhëmbë të bardhë pa shkuar tek dentisti

SOT - 16.04.2019

Jo vetëm që dhëmbët tuaj ju ndihmojnë të hani dhe të flisni, por ata mund të rregullojnë dhe pamjen tuaj. Nëse doni që ato të jenë të bardhë dhe të pastër gjithmonë ndiqni këto rregulla: “Dieta” e ...

Pesë rregullat e arta për dhëmbë të bardhë dhe të pastër pa shkuar tek dentisti

Zhurnal - 16.04.2019

Nëse doni që ato të jenë të bardhë dhe të pastër gjithmonë ndiqni këto rregulla. Jo vetëm që dhëmbët tuaj ju ndihmojnë të hani dhe të flisni, por ata mund të rregullojnë dhe pamjen tuaj.