TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Janë rritur çmimet e ushqimit dhe shërbimeve

Flaka - 11.01.2018

Në vitin 2017, krahasuar me vitin 2016, kostoja e jetesës u rrit me 1.4 për qind, ndërsa çmimet me pakicë u rritën me 3.2 për qind, sipas të dhënave më të fundit nga Enti Shtetëror i Statistikës.

OKB: Çmimet e ushqimit shënojnë rritje në nivel global

Portalb - 11.01.2018

Çmimi global i ushqimit është rritur me 8.2 për qind në vitin 2017, flasin të dhënat e Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Ushqim dhe Agrokulturë (FAO) të publikuara të enjten, raporton Anadolu ...

Bien çmimet e ushqimeve në gjithë botën

Telegrafi - 11.01.2018

Çmimet globale të ushqimeve ranë në dhjetor, si rezultat i uljeve të mëdha të vajrave bimore dhe produktet e qumështit, sipas Indeksit të fundit të çmimeve të Ushqimit të publikuar sot nga Organizata ...

Rënia e çmimeve të pronave në Itali “peshon” mbi bankat dhe votuesit

Gazeta Tema - 11.01.2018

Italia është vendi i vetëm në BE ku çmimet e banesave ende po bien. Tregu i pronës së Italisë është një tregues i dukshëm i gjendjes aktuale, teksa Partia qeverisëse Demokratike po “reklamon” një ...

OKB: Çmimet e ushqimit shënojnë rritje në nivel global

Alb Portali - 11.01.2018

Çmimi global i ushqimit është rritur me 8.2 për qind në vitin 2017, flasin të dhënat e Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Ushqim dhe Agrokulturë (FAO) të publikuara të enjten, raporton Anadolu ...

Rritet tregtia me pakicë në Evropë

Telegrafi - 10.01.2018

Në muajin nëntor 2017 krahasuar me muajin tetor të 2017-së, vëllimi i tregtisë me pakicë u rrit me 1.5 për qind në të dyja zonën e euros (EA19) dhe në BE28, sipas vlerësimeve nga “Eurostat”, shkruan ...