TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

General Motors tërhoqi 3.46 milionë vetura në SHBA

Portalb - 11.09.2019

Prodhuesi i veturave General Motors (GM) do të tërheqë 3.46 milionë automjete pick-up dhe SUV në SHBA për të rregulluar një mosfunksionim të pompës vakum që mund ta bëjë të vështirë për të frenuar ...

“General Motors” tërheq 3.4 milionë automjete për problem me frenat

Gazeta Tema - 11.09.2019

Nën presionin e qeverisë federale kompania amerikane “General Motors” po tërheq 3.4 milionë kamionçina të mëdha “pickup” dhe automjete sportive “SUV” në SHBA për të rregulluar problemin me frenat, ...

General Motors tërheq 3.46 milionë vetura në SHBA

Telegrafi - 11.09.2019

Prodhuesi i veturave General Motors (GM) do të tërheqë 3.46 milionë automjete pick-up dhe SUV në SHBA për të rregulluar një mosfunksionim të pompës vakum që mund ta bëjë të vështirë për të frenuar ...

General Motors tërheq 3.46 milionë vetura në SHBA

Botasot - 11.09.2019

Prodhuesi i veturave General Motors (GM) do të tërheqë 3.46 milionë automjete pick-up dhe SUV në SHBA për të rregulluar një mosfunksionim të pompës vakum që mund ta bëjë të vështirë për të frenuar ...

General Motors tërheq 3.46 milionë vetura në SHBA

Flaka - 12.09.2019

Prodhuesi i veturave General Motors (GM) do të tërheqë 3.46 milionë automjete pick-up dhe SUV në SHBA për të rregulluar një mosfunksionim të pompës vakum që mund ta bëjë të vështirë për të frenuar ...

General Motors tërheq 3.46 milionë vetura në SHBA

Zhurnal - 12.09.2019

Prodhuesi i veturave General Motors (GM) do të tërheqë 3.46 milionë automjete pick-up dhe SUV në SHBA për të rregulluar një mosfunksionim të pompës vakum që mund ta bëjë të vështirë për të frenuar ...

General Motors tërheq 3.46 milionë vetura në SHBA

Tetova Sot - 11.09.2019

Prodhuesi i veturave General Motors (GM) do të tërheqë 3.46 milionë automjete pick-up dhe SUV në SHBA për të rregulluar një mosfunksionim të pompës vakum që mund ta bëjë të vështirë për të frenuar ...

General Motors tërheq 3.46 milionë vetura në SHBA

Koha.net - 11.09.2019

Prodhuesi i veturave General Motors (GM) do të tërheqë 3.46 milionë automjete pick-up dhe SUV në SHBA për të rregulluar një mosfunksionim të pompës vakum që mund ta bëjë të vështirë për të frenuar ...