TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zbulohet ilaçi kundër sëmundjes më vdekjeprurëse të ditëve të sotme?

Botasot - 13.08.2019

Ebola së shpejti mund të bëhet një sëmundje e shërueshme, pasi studimi i dy ilaçeve tregoi një përmirësim të ndjeshëm në shkallën e mbijetesës, thanë shkencëtarët.

Ilaçet për trajtim të Ebolës, 90 për qind të suksesshme

Evropaelire - 13.08.2019

Shkencëtarët janë një hap afër gjetjes së një trajtimi efektiv për virusin Ebola, pasi dy lloje të ilaçeve kanë treguar sukses 90 për qind në disa testime klinike në Kongo.

Ilaçet kundër Ebola-s tregojnë sukses

Botasot - 13.08.2019

Ebola së shpejti mund të jetë një sëmundje e parandalueshme dhe e shërueshme pasi testimi i dy ilaçeve tregoi nivele të përmirësuara dukshëm të mbijetesës, thanë shkencëtarët.

Ilaçet për trajtim të Ebolës, 90 për qind të suksesshme

Koha.net - 13.08.2019

Shkencëtarët janë një hap afër gjetjes së një trajtimi efektiv për virusin Ebola, pasi dy lloje të ilaçeve kanë treguar sukses 90 për qind në disa testime klinike në Kongo.

Ilaçet kundër Ebola-s tregojnë sukses

Zhurnal - 13.08.2019

Ebola së shpejti mund të jetë një sëmundje e parandalueshme dhe e shërueshme pasi testimi i dy ilaçeve tregoi nivele të përmirësuara dukshëm të mbijetesës, thanë shkencëtarët.