TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Deputetja e VMRO-së, Rangellova: Një parti e izoluar, është parti pa ardhmëri

Portalb - 11.10.2018

Pas rënies së Nikolla Gruevskit, është evidente që partia VMRO-DPMNE-ja, që për 11 vjet e udhëhoqi Maqedoninë, është ndarë në shumë tabore, dhe se qëndrimet e anëtarëve të partisë u ndanë për atë se ...

Deputetja e OBRM-PDUKM-së, Rangellova: Partia e izoluar është parti pa të ardhme

Telegrafi - 11.10.2018

Deputetja e partisë opozitare maqedonase Daniella Rangellova, e cila ishte mesin e atyre që votuan në referendumin e 30 shtatorit, në një intervistë për BIRN ka folur rreth partisë së saj, qeverisjes ...

RANGELLOVA: Kisha kërcënime pse votova në referendum. Partia nuk reagoi

Medial - 11.10.2018

Unë me kokën lartë dhe dinjitet në referendum votova “kundër” marrëveshjes së Prespës dhe ajo është në kuadër të qëndrimit partiak të VMRO-DPMNE-së- secili të vendos sipas bindjeve të veta, thotë ...

Deputetja e VMRO-së, Rangellova: Një parti e izoluar, është parti pa ardhmëri

Lajm - 11.10.2018

Pas rënies së Nikolla Gruevskit, është evidente që partia VMRO-DPMNE-ja, që për 11 vjet e udhëhoqi Maqedoninë, është ndarë në shumë tabore, dhe se qëndrimet e anëtarëve të partisë u ndanë për atë se ...

Deputetja e VMRO-së, Rangellova: Një parti e izoluar, është parti pa ardhmëri

Tetova Sot - 11.10.2018

Pas rënies së Nikolla Gruevskit, është evidente që partia VMRO-DPMNE-ja, që për 11 vjet e udhëhoqi Maqedoninë, është ndarë në shumë tabore, dhe se qëndrimet e anëtarëve të partisë u ndanë për atë se ...

Deputetja e VMRO-së, Rangellova: Një parti e izoluar, është parti pa ardhmëri

Flaka - 11.10.2018

Pas rënies së Nikolla Gruevskit, është evidente që partia VMRO-DPMNE-ja, që për 11 vjet e udhëhoqi Maqedoninë, është ndarë në shumë tabore, dhe se qëndrimet e anëtarëve të partisë u ndanë për atë se ...