TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zaev: Avancim i të drejtave dhe përmirësim të kushteve për personat me nevoja të veçanta

Telegrafi - 16.05.2019

Kryeministri Zoran Zaev, ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Mila Carovska, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Artit, Arbër Ademi si dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, morën pjesë sot në ...

Zaev: Shoqëria duhet të çlirohet nga stigma e diskriminimit të personave me pengesa

Tetova Sot - 16.05.2019

Shoqëria jonë me të vërtetë duhet të çlirohet nga stigma dhe diskriminimi drejtë personave me pengesa, por edhe drejtë të gjithë të tjerëve të cilët në këtë apo në atë mënyrë dallohen nga ne, theksoi ...

Zaev: Shoqëria duhet të çlirohet nga stigma e diskriminimit të personave me pengesa

Medial - 16.05.2019

Manastir, 16 maj 2019 (MEDIAL) – Shoqëria jonë me të vërtetë duhet të çlirohet nga stigma dhe diskriminimi drejtë personave me pengesa, por edhe drejtë të gjithë të tjerëve të cilët në këtë apo në ...

Zaev: Shoqëria duhet të çlirohet nga stigma e diskriminimit të personave me pengesa

Alsat - 16.05.2019

Shoqëria jonë me të vërtetë duhet të çlirohet nga stigma dhe diskriminimi drejtë personave me pengesa, por edhe drejtë të gjithë të tjerëve të cilët në këtë apo në atë mënyrë dallohen nga ne, theksoi ...

Zaev: Shoqëria duhet të çlirohet nga stigma e diskriminimit të personave me pengesa

Flaka - 16.05.2019

Shoqëria jonë me të vërtetë duhet të çlirohet nga stigma dhe diskriminimi drejtë personave me pengesa, por edhe drejtë të gjithë të tjerëve të cilët në këtë apo në atë mënyrë dallohen nga ne, theksoi ...