TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

Lajmi.net - 13.01.2018

​ Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, Valon ...

Kundër-korrupsioni detyron Ministrin Ismajli të heqë dorë nga kafiteritë

Koha.net - 13.01.2018

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK), përmes një vendimi të publikuar në ueb-faqen e saj, ka bërë me dije se ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka hequr dorë nga menaxhimi i dy bizneseve private ...

Tahiri heq dorë nga bizneset për të mbetur deputet

Lajmi.net - 13.01.2018

Labinot Tahiri ka hequr dorë nga dy biznese për t’i ikur konfliktit të interesit dhe për të mbetur deputet. gjencia Kundër Korrupsionit ka mbyllur rastin e hetimit të deputetit Labinot Tahiri për ...

Kundër Korrupsioni detyron deputetin e Vetëvendosjes të heq dorë kompania e tij

Alb Portali - 14.01.2018

​ Loading... Pasi u bë deputet, Valon Ramadani nga Vetëvendosje nuk mund të ushtrojë më pozitën që kishte mbajtur në biznesin e tij. Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka detyruar deputetin e VV-së, ...

AKK detyron Behgjet Pacollin të heqë dorë nga bizneset private /DOKUMENT

Lajmi.net - 12.01.2018

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur që është mbyllur rasti ndaj zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, Behgjet Pacolli, lidhur me konfliktin e mundshëm të interesit.

Urani heq dorë nga bizneset

Albeu.com - 12.01.2018

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar Ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili që të zgjedh mes postit ministror dhe mes bizneseve private, “Bon Vivant dhe “Tranquille”.

Këto janë bizneset e Labit por detyrohet t'i braktisë

Albeu.com - 12.01.2018

Agjencioni Kundër Korrupsion kishte filluar hetimin ndaj deputetit të AKR-së Labinot Tahiri me dyshimin për konflikt interesi. Sipas këtij institucioni gjatë zhvillimit të procedurës identifikuese të ...

AKK detyron Behgjet Pacollin të heqë dorë nga bizneset private

Albeu.com - 12.01.2018

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur që është mbyllur rasti ndaj zëvendëskryeministrit të parë të Kosovës, Behgjet Pacolli , lidhur me konfliktin e mundshëm të interesit .

AKK detyron ministrin Ismaili të heqë dorë nga menaxhimi i “Bon Vivant”

Portalb - 12.01.2018

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar Ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili që të zgjedh mes postit ministror dhe mes bizneseve private, “Bon Vivant dhe “Tranquille”, shkruan Insajderi.

Agjencia Kundër Korrupsion detyron Labinot Tahirin të heqë dorë nga bizneset

Lajmi.net - 12.01.2018

Agjencia Kundër Korrupsion kishte filluar hetimin ndaj deputetit të AKR-së Labinot Tahiri me dyshimin për konflikt interesi. Sipas këtij institucioni gjatë zhvillimit të procedurës identifikuese të ...