TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Të pistë si ata

Ina - 12.01.2019

Ishte e pritshme që të ndodhë kjo luftë speciale dhe propagandistike ndaj Aleancës. Propaganda ndaj nesh bëhet jo për atë që kemi fituar,por për atë që nuk kemi fituar.

Reagim nga Syrija Rashiti: TË PISTË SI ATA

Tetova Sot - 12.01.2019

Shkruan Syrija Rashiti Ishte e pritshme që të ndodhë kjo luftë speciale dhe propagandistike ndaj Aleancës. Propaganda ndaj nesh bëhet jo për atë që kemi fituar, por për atë që nuk kemi fituar.

Syrija Rashiti: TË PISTË SI ATA

Lajm - 12.01.2019

Shkruan: Syrija Rushiti Ishte e pritshme që të ndodhë kjo luftë speciale dhe propagandistike ndaj Aleancës. Propaganda ndaj nesh bëhet jo për atë që kemi fituar, por për atë që nuk kemi fituar.

Të pistë si ju, JO!

Almakos - 13.01.2019

Syrija Rashiti Ishte e pritshme që të ndodhë kjo luftë speciale dhe propagandistike ndaj Aleancës. Propaganda ndaj nesh bëhet jo për atë që kemi fituar, por për atë që nuk kemi fituar.

Të pistë si ata

Portalb - 13.01.2019

Ishte e pritshme që të ndodhë kjo luftë speciale dhe propagandistike ndaj Aleancës. Propaganda ndaj nesh bëhet jo për atë që kemi fituar, por për atë që nuk kemi fituar.