TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ky është populli që tradhton më së shumti në botë

Gazeta Express - 08.11.2019

Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: ...

Ky është populli që tradhton më së shumti në botë

Ina - 08.11.2019

Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: ...

Italianët, populli që tradhton më së shumti

Botasot - 08.11.2019

Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryera nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar, ...

Ky është populli që tradhton më shumë në botë

Albeu.com - 08.11.2019

Italianët , një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: ...

Italianët, më të pabesët në jetën bashkëshortore

Koha.net - 08.11.2019

Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: ...

Italianët, populli që tradhton më shumë

Top Channel - 08.11.2019

Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryera nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar, ...

Ky është populli që tradhton më së shumti në botë

Tetova Sot - 08.11.2019

Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: ...

Studim: Italianët, më të pabesët në jetën bashkëshortore

Lajmi.net - 08.11.2019

Një studim së fundi i bërë në disa shtete të Evropës ka konfirmuar se italianët nuk konsiderohen popull besnik sa i takon shtratit, duke qëndruar para spanjollëve e francezëve, të cilët renditen në ...

Studim: Italianët, më të pabesët në jetën bashkëshortore

Botasot - 08.11.2019

Italianët nuk konsiderohen popull besnik sa i takon shtratit, duke qëndruar para spanjollëve e francezëve. Një studim së fundi i bërë në disa shtete të Evropës ka konfirmuar se italianët nuk ...