TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Guvernatori i BSH-së: Ristrukturimi i bankave nxit konkurrencën

BalkanWeb - 15.04.2019

Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend.

Sejko në mbledhjet e pranverës të FMN-së dhe BB-së

ABC News - 15.04.2019

“Banka e Shqipërisë duhet të vazhdojë masat për të reduktuar kreditë me probleme, nxitjen e kreditimit dhe stimulimin e përdorimit të monedhës kombëtare”.

Angellovska-Bezhoska: Takimet me grupet e Bankës Botërore dhe FMN-së ishin të suksesshme

Telegrafi - 14.04.2019

Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar ...

Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së

Lajmi.net - 14.04.2019

Delegacioni i BQK-së i udhëhequr nga Guvernatori i BQK-së Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore, të cilat u zhvilluan ...

Banka Popullore e Maqedonisë nënshkruan memorandum të ri bashkëpunimi me Bankën Investuese Evropiane

Telegrafi - 14.04.2019

Në takimet e shumta me përfaqësues të lartë të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), delegacioni i udhëhequr nga guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska dhe ministri i Financave, ...

Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së

Telegrafi - 14.04.2019

Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore ...

Banka Popullore e Maqedonisë nënshkruan memorandum të ri bashkëpunimi me Bankën Investuese Evropiane

Botasot - 14.04.2019

Në takimet e shumta me përfaqësues të lartë të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), delegacioni i udhëhequr nga guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska dhe ministri i Financave, ...

FMN do të vazhdojë mbështetjen për Kosovën

Botasot - 14.04.2019

Delegacioni i BQK-së, i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore në Uashington nga 9 deri 13 ...

Përfaqësuesit e BQK-së marrin përkrahjen e FMN-së e BB-së nga vizitat në Washington

Koha.net - 14.04.2019

Delegacioni i BQK-së, i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore në Washington nga 9 deri 13 ...

Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së

Zeri - 14.04.2019

Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore ...