TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Veliaj: Kjo shoqëri duhet të ketë rolin e avokatisë së interesit publik

ABC News - 16.04.2019

U zhvillua në Tiranë Forumi i 7 i Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor, ku morën pjesë përfaqësues nga disa vende të Ballkanit. I pranishëm në forum ishte edhe Kryetari i Bashkisë së Tiranës, ...

Veliaj: Shoqëria Civile të jetë avokatia e interesit publik

Java News - 16.04.2019

Tirana mblodhi sot organizatat e shoqërisë civile dhe aktorë të rëndësishëm të saj nga i gjithë Ballkani Perëndimor për të diskutuar mbi qasjen ndaj iniciativave kryesore të Strategjisë së BE-së për ...

KCSF: Kuvendi miratoi Ligjin e ri për OJQ-të në përputhje me standardet ndërkombëtare

Almakos - 15.04.2019

Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile, përmes një njoftimi për media ka përshëndeturmiratimin e Ligjit të ri për OJQ-të. Në njoftimin për media thuhet se më shumë se pesë muaj pasi që miratoi një ...

Veliaj në Forumin e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor: Me fqinjët drejt BE-së

Top Channel - 16.04.2019

Tirana mblodhi sot organizatat e shoqërisë civile dhe aktorë të rëndësishëm të saj nga i gjithë Ballkani Perëndimor për të diskutuar mbi qasjen ndaj iniciativave kryesore të Strategjisë së BE-së për ...

KCSF: Kuvendi miratoi Ligjin e ri për OJQ-të në përputhje me standardet ndërkombëtare

Telegrafi - 15.04.2019

Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile, përmes një njoftimi për media ka përshëndeturmiratimin e Ligjit të ri për OJQ-të. Në njoftimin për media thuhet se më shumë se pesë muaj pasi që miratoi një ...

Veliaj në Forumin e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor: Me fqinjët drejt BE-së

Botasot - 16.04.2019

Tirana mblodhi sot organizatat e shoqërisë civile dhe aktorë të rëndësishëm të saj nga i gjithë Ballkani Perëndimor për të diskutuar mbi qasjen ndaj iniciativave kryesore të Strategjisë së BE-së për ...

OJQ-të i gëzohen Ligjit që ndalon tjetërsimin e qindra miliona eurove të këtij sektori për bizneset

Koha.net - 15.04.2019

Me 66 vota për, Kuvendi i Kosovës votoi sot Ligjin e ri për OJQ-të, ashtu siç kishin kërkuar vetë organizatat e shoqërisë civile, për të mos lejuar tjetërsimin dhe manipulimin me asetet.

Veliaj: Me fqinjët drejt BE-së

Zeri - 16.04.2019

Tirana mblodhi sot organizatat e shoqërisë civile dhe aktorë të rëndësishëm të saj nga i gjithë Ballkani Perëndimor për të diskutuar mbi qasjen ndaj iniciativave kryesore të Strategjisë së BE-së për ...