TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VMRO-DPMNE do të kërkojë Bogoevskit të mos udhëheqë komisionin për mandatin e Gruevskit

Flaka - 16.05.2019

Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE do të kërkojë Pavle Bogoevskit të tërhiqet nga Komisioni për Çështjet Procedurale dhe të Detyrueshme të Imunitetit dhe të hënën dikush tjetër të udhëheq me të, mëson ...

Nuk janë siguruar votat e nevojshme për mandatin e Gruevskit

Alsat - 16.05.2019

Akoma është e paqartë nëse shumica do të arrijë të sigurojë 80 votat e nevojshme që Gruevski të mos jetë më deputet, meqë tetë deputetët e ndarë të VMRO-DPMNE-së janë të pavendosur se si do të ...

Të hënën debat në komision për marrjen e mandatit të Gruevskit

Telegrafi - 16.05.2019

Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

Xhaferi e njoftoi komisionin se Gruevski gjashtë muaj nuk është paraqitur në Kuvend

Portalb - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sot zyrtarisht e njoftoi Komisionin e Çështjen e Imunitetit-Mandateve se deputeti në azil, NIkolla Gruevski gjashtë muaj mungon pa arsyetim nga puna si deputet në ...

Gruevski, azilant në Hungari, deputet në Maqedoninë e Veriut

Evropaelire - 15.05.2019

Ish kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Nikolla Gruevski, i arratisur në Hungari për gjashtë muaj, nuk është aktiv në punën e Parlamentit. Shumica parlamentare në Maqedoninë e Veriut, vlerëson se ...

Xhaferi do ta njoftojë komisionin kuvendor për mungesën e Gruevskit

Portalb - 15.05.2019

15:18 – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi do të dërgojë shkrim te Komisioni për Çështjen e mandatit-imunitetit me të cilin do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski ka munguar pa arsye në seancat ...

Javën e ardhshme mbledhja e Komisionit për mandatin e Gruevskit

Alsat - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi ka njoftuar Komisionin për Çështja të Rregullores, mandateve dhe imuniteteve se deputeti Nikolla Gruevski ka munguar më tepër se gjashtë muaj pa arsye.

Për mandatin e Gruevskit do të diskutohet pasi Xhaferi të kthehet nga udhëtimi zyrtar

Telegrafi - 15.05.2019

Deputetët presin të kthehet kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi nga udhëtimi zyrtarë, e më pas të caktojnë seancë në Komisionin për Çështje Mandati dhe Imuniteti, për të diskutuar për mandatin e ...

Xhaferi do të dërgojë shkresë deri te Komisioni i Mandatit-Imunitetit për mungesën e Gruevskit

Medial - 15.05.2019

Shkup, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi

Tetova Sot - 15.05.2019

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të ...

Opozita kërkon dorëheqjen e Bogoevskit: Nuk ka moral dhe besueshmëri për të udhëhequr komisonin

Gazeta Express - 17.05.2019

Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE do të kërkojë që Pavle Bogoevskit të tërhiqet nga Komisioni për Çështjet Procedurale dhe të Detyrueshme të Imunitetit dhe të hënën dikush tjetër të udhëheq me të.

Nuk janë siguruar votat e nevojshme për mandatin e GRUEVSKIT

Medial - 16.05.2019

Akoma është e paqartë nëse shumica do të arrijë të sigurojë 80 votat e nevojshme që Gruevski të mos jetë më deputet, meqë tetë deputetët e ndarë të VMRO-DPMNE-së janë të pavendosur se si do të ...

Të hënën debat në komision për marrjen e mandatit të Gruevskit

Botasot - 16.05.2019

Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

Gruevski, azilant në Hungari, deputet në Maqedoninë e Veriut

Portalb - 15.05.2019

Ish kryeministri i Maqedonisë së Veriut, njëherit deputet në Parlamentin e vendit, Nikolla Gruevski, i arratisur në Hungari për gjashtë muaj, nuk është aktiv në punën e Parlamentit.

Marrja e mandatit të Gruevskit – kushtet u mbushën, diskutohet javën e ardhshme

Flaka - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ka njoftuar Komisionin për Çështja të Rregullores, mandateve dhe imuniteteve se deputeti, Nikolla Gruevski, ka munguar më tepër se gjashtë muaj pa arsye.

Maqedoni e Veriut, pritet të merret vendimi për heqjen e mandatit të Nikolla Gruevskit

SOT - 15.05.2019

Deputetët presin të kthehet kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi nga udhëtimi zyrtarë, e më pas të caktojnë seancë në Komisionin për Çështje Mandati dhe Imuniteti, për të diskutuar për mandatin e ...

Xhaferi do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Mandat që Gruevskit t’i merret mandati

Gazeta Express - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi

Botasot - 15.05.2019

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të ...

Gruevski mungesa në Kuvend, ende s’bëhen votat për mandatin e tij

BalkanWeb - 16.05.2019

Akoma është e paqartë nëse shumica do të arrijë të sigurojë 80 votat e nevojshme që Gruevski të mos jetë më deputet, meqë tetë deputetët e ndarë të VMRO-DPMNE-së janë të pavendosur se si do të ...

Të hënën debat në komision për marrjen e mandatit të Gruevskit

Tetova Sot - 16.05.2019

Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

Xhaferi shkresë që Gruevskit t’i hiqet mandati

BalkanWeb - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi

Ina - 15.05.2019

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të ...

Nuk janë siguruar votat e nevojshme për mandatin e Gruevskit

Botasot - 16.05.2019

Akoma është e paqartë nëse shumica do të arrijë të sigurojë 80 votat e nevojshme që Gruevski të mos jetë më deputet, meqë tetë deputetët e ndarë të VMRO-DPMNE-së janë të pavendosur se si do të ...

Të hënën debat në komision për marrjen e mandatit të GRUEVSKIT

Medial - 16.05.2019

Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

Xhaferi shkresë urgjente Komisionit për mandatin e Gruevskit

SOT - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi

Antpress - 15.05.2019

Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të ...

Nuk janë siguruar votat e nevojshme për mandatin e Gruevskit

Tetova Sot - 16.05.2019

Akoma është e paqartë nëse shumica do të arrijë të sigurojë 80 votat e nevojshme që Gruevski të mos jetë më deputet, meqë tetë deputetët e ndarë të VMRO-DPMNE-së janë të pavendosur se si do të ...

Të hënën Kuvendi debaton për mandatin e ish kryeministrit në arrati, Nikolla Gruevski

Gazeta Express - 16.05.2019

Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

Xhaferi shkresë që Gruevskit t’i hiqet mandati

Flaka - 15.05.2019

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka ...

Nuk janë siguruar votat e nevojshme për mandatin e Gruevskit

Flaka - 16.05.2019

Akoma është e paqartë nëse shumica do të arrijë të sigurojë 80 votat e nevojshme që Gruevski të mos jetë më deputet, meqë tetë deputetët e ndarë të VMRO-DPMNE-së janë të pavendosur se si do të ...

Të hënën Kuvendi debaton për mandatin e ish kryeministrit në arrati, Nikolla Gruevski

Ina - 16.05.2019

Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

Të hënën Kuvendi vendos për mandatin e ish kryeministrit në arrati

SOT - 16.05.2019

Të hënën është caktuar seanca e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski.