TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Roma e lashtë qytet emigrantësh?

Gazeta Tema - 08.11.2019

Roma e lashtë ishte një qytet i emigrantëve. Ajo ka qenë që nga fillimi një kryqëzim civilizimesh, me etni lindore, iraniane dhe ukrainase, të gjurmuara në profilin gjenetik të banorëve të saj të ...

Roma e lashtë qytet emigrantësh?

Flaka - 08.11.2019

Roma e lashtë ishte një qytet i emigrantëve. Ajo ka qenë që nga fillimi një kryqëzim civilizimesh, me etni lindore, iraniane dhe ukrainase, të gjurmuara në profilin gjenetik të banorëve të saj të ...