TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hoti: Përgjegjësi e madhe të jesh djali i Ukshin Hotit (Video)

Telegrafi - 15.05.2019

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Andin Hoti gjatë një interviste për Telegrafin ka thënë se është përgjegjësi e madhe të jetë djali i Ukshin Hotit. Ai ka theksuar se gjithmonë ka marrë përkrahje nga ...

Djali i Ukshin Hotit: Kosova nuk është siç ka deshtë babai, ende mbajmë shpresë për të (Video)

Telegrafi - 15.05.2019

Në 20-vjetorin e zhdukjes së veprimtarit të çështjes kombëtare dhe intelektualit Ukshin Hoti- djali i tij, Andin Hoti ka kërkuar që sa më shpejtë të zgjidhet çështja e të pagjeturve, ai ka ...

Djali i Ukshin Hotit: Kosova nuk është siç ka deshtë babai, ende mbajmë shpresë për të (Video)

Tetova Sot - 15.05.2019

Në 20-vjetorin e zhdukjes së veprimtarit të çështjes kombëtare dhe intelektualit Ukshin Hoti- djali i tij, Andin Hoti ka kërkuar që sa më shpejtë të zgjidhet çështja e të pagjeturve, ai ka ...

Andin Hoti thotë se do ta padisë Serbinë për rastin e babait të tij

Zeri - 15.05.2019

Në 20-vjetorin e zhdukjes së veprimtarit të çështjes kombëtare dhe intelektualit Ukshin Hoti, djali i tij, Andin Hoti ka paralajmëruar se do ngre padi ndaj Serbisë për rastin e babait të tij.

Djali i Ukshin Hotit: Kosova jo siç ka dashur babai, ende shpresë

BalkanWeb - 15.05.2019

Në 20-vjetorin e zhdukjes së veprimtarit të çështjes kombëtare dhe intelektualit Ukshin Hoti, djali i tij, Andin Hoti ka kërkuar që sa më shpejt të zgjidhet çështja e të pagjeturve.

Andin Hoti thotë se do ta padisë Serbinë për rastin e babait të tij (Video)

Telegrafi - 15.05.2019

Në 20-vjetorin e zhdukjes së veprimtarit të çështjes kombëtare dhe intelektualit Ukshin Hoti, djali i tij, Andin Hoti ka paralajmëruar se do ngre padi ndaj Serbisë për rastin e babait të tij.

Djali i Ukshin Hotit: Kosova nuk është siç ka deshtë babai, ende mbajmë shpresë për të

Botasot - 15.05.2019

Në 20-vjetorin e zhdukjes së veprimtarit të çështjes kombëtare dhe intelektualit Ukshin Hoti- djali i tij, Andin Hoti ka kërkuar që sa më shpejtë të zgjidhet çështja e të pagjeturve, ai ka ...