TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Miratohen ligjet që ishin bllokuar nga Ivanovi

Ina - 16.05.2019

Ligjet që ish-presidenti, Gjorge Ivanov refuzonte t’i nënshkruaj, deputetët përsëri i votuan me shumicë të votave dhe që nesër dekretet e ligjeve do të gjenden në tavolinën e shefit të ri të shtetit, ...

Kuvendi miratoi ligjet e refuzuara nga Ivanovi. Ligji për Këshill Gjyqësor i rikthehet Pendarovskit

Flaka - 16.05.2019

Kuvendi për herë të tretë ka miratuar disa ligje të cilat ish presidenti, Gjorge Ivanov, refuzoi t’i nënshkruajë. Me 77 vota për dhe asnjë kundër, kaloi Ligji për këshillin gjyqësor.

Kuvendi i miratoi tre ligjet që u refuzuan të nënshkruhen nga Ivanovi

Telegrafi - 16.05.2019

Sot në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në kuadër të seancës së 97-të, në leximin e tretë janë miratuar tre ligje, të cilat u kthyen në Kuvend, sepse ish-presidenti Gjorge Ivanov ...

Kuvendi i miratoi ligjet që nuk i nënshkroi ish presidenti Ivanov

Portalb - 16.05.2019

Deputetët në Kuvend sot në seancë plenare për herë të tretë i ka miratuar ligjet që ish presidenti Gjorge Ivanov, ka refuzuar t’i nënshkruajë dhe i ka kthyer në shtëpinë legjislative, njofton ...

Kuvendi miratoi tre nga ligjet për hyrjen në fuqi të të cilave Ivanov nuk i dekretoi

Medial - 16.05.2019

Shkup, 16 maj 2019 (MEDIAL) – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në suaza të seancës së 97-të miratoi tre ligje në lexim të tretë që ishin kthyer në Parlament sepse ish presidenti ...

Ligjet që nuk i nënshkroi Ivanovi, përsëri përpara deputetëve

Portalb - 16.05.2019

Deputetët në Kuvend sot në seancë plenare duhet që për herë të tretë të votojnë disa ligje që ish presidenti Gjorge Ivanov, ka refuzuar t’i nënshkruajë dhe i ka kthyer në shtëpinë legjislative, ...

Ligjet e refuzuara nga Ivanovi, sot për herë të tretë para deputetëve

Telegrafi - 16.05.2019

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut sot në seancë plenare për herë të tretë duhet të votojnë disa ligje, të cilat më parë ish-presidenti Gjorge Ivanov, refuzoi t’i nënshkruante dhe i ktheu ...

Ligjet e kthyera nga Ivanov sot sërish në votim para deputetëve

Tetova Sot - 16.05.2019

Deputetët në Kuvend sot në seancë plenare duhet për herë të tretë t’i votojnë disa ligje që ish-presidenti i shtetit, Gjorge Ivanov refuzoi t’i nënshkruaj dhe i ktheu në Dhomën ligjdhënëse.

Kuvendi i miratoi ligjet që nuk i nënshkroi ish presidenti Ivanov

Botasot - 16.05.2019

Deputetët në Kuvend sot në seancë plenare për herë të tretë i ka miratuar ligjet që ish presidenti Gjorge Ivanov, ka refuzuar t’i nënshkruajë dhe i ka kthyer në shtëpinë legjislative, njofton ...

Kuvendi miratoi tre ligjet të cilat Ivanov nuk i kishte dekretuar

Alsat - 16.05.2019

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në seancën e 97-të në lexim të tretë miratoi tre ligje që ishin kthyer në Parlament sepse ish-presidenti Gjorge Ivanov refuzoi të nënshkruajë dekretet ...

Disa ligje të kthyer nga Ivanovi, sot votohen sërish nga deputetët

Botasot - 16.05.2019

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut sot në seancë plenare për herë të tretë duhet të votojnë disa ligje, të cilat më parë ish-presidenti Gjorge Ivanov, refuzoi t’i nënshkruante dhe i ktheu ...

Ligjet e kthyera nga Ivanov sot sërish në votim para deputetëve

Medial - 16.05.2019

Deputetët në Kuvend sot në seancë plenare duhet për herë të tretë t’i votojnë disa ligje që ish-presidenti i shtetit, Gjorge Ivanov refuzoi t’i nënshkruaj dhe i ktheu në Dhomën ligjdhënëse.

Kuvendi miratoi tre ligjet të cilat Ivanov nuk i kishte dekretuar

Tetova Sot - 17.05.2019

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në seancën e 97-të në lexim të tretë miratoi tre ligje që ishin kthyer në Parlament sepse ish-presidenti Gjorge Ivanov refuzoi të nënshkruajë dekretet ...

Kuvendi miratoi tre nga ligjet për hyrjen në fuqi të të cilave Ivanov nuk i dekretoi

Tetova Sot - 16.05.2019

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në suaza të seancës së 97-të miratoi tre ligje në lexim të tretë që ishin kthyer në Parlament sepse ish presidenti Gjorge Ivanov refuzoi të ...

Ligjet e kthyera nga Ivanov sot sërish në votim para deputetëve

Alsat - 16.05.2019

Deputetët në Kuvend sot në seancë plenare duhet për herë të tretë t’i votojnë disa ligje që ish-presidenti i shtetit, Gjorge Ivanov refuzoi t’i nënshkruaj dhe i ktheu në Dhomën ligjdhënëse.

Ligjet e kthyera nga Ivanov sot sërish në votim para deputetëve

Gazeta Express - 16.05.2019

Deputetët në Kuvend sot në seancë plenare duhet për herë të tretë t’i votojnë disa ligje që ish-presidenti i shtetit, Gjorge Ivanov refuzoi t’i nënshkruaj dhe i ktheu në Dhomën ligjdhënëse.