TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Krasniqi: Tre skenarë të rrezikshëm për Kosovën në negociatat me Serbinë

Zeri - 10.10.2019

Profesori universitar dhe njëkohësisht analist politik Milazim Krasniqi në një intervistë për “Zërin” ka renditur korrigjimin e kufijve, autonominë e komunave serbe dhe izolimin e Kosovës si tre ...

Tre skenarë të rrezikshëm për Kosovën në negociatat me Serbinë

Gazeta Express - 10.10.2019

Profesori universitar dhe njëkohësisht analist politik Milazim Krasniqi në një intervistë për “Zërin” ka renditur korrigjimin e kufijve, autonominë e komunave serbe dhe izolimin e Kosovës si tre ...

Tre skenarë të rrezikshëm për Kosovën në negociatat me Serbinë

Botasot - 10.10.2019

Profesori universitar dhe njëkohësisht analist politik Milazim Krasniqi në një intervistë ka renditur korrigjimin e kufijve, autonominë e komunave serbe dhe izolimin e Kosovës si tre skenarët e ...

Krasniqi: Tre skenarë të rrezikshëm për Kosovën në negociatat me Serbinë

Portalb - 10.10.2019

Profesori universitar dhe njëkohësisht analist politik Milazim Krasniqi në një intervistë për “Zërin” ka renditur korrigjimin e kufijve, autonominë e komunave serbe dhe izolimin e Kosovës si tre ...