TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ndërpritet qarkullimi për dy ditë në magjistralen Shkup-Prishtinë

Alsat - 06.12.2018

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se për shkak të punimeve ndërtimore në magjistralen Shkup-Prishtinë, më saktësisht në kalimin kufitar Hani i Elezit-Kaçanik, më datën 7 -8 dhjetor (nesër dhe ...

Për dy ditë ndërpritet komunikacioni në magjistralen Shkup-Prishtinë

Telegrafi - 06.12.2018

Nga Ministria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë njoftojë opinionin se do të ketë ndërprerje të magjistrales Shkup-Prishtinë, konkretisht në anën kosovare në Kaçanik, njofton Telegrafi Maqedoni.

Nesër e pasnesër mbyllet rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Koha.net - 06.12.2018

Rruga Kaçanik – Hani i Elezit do të mbyllet pjesërisht nesër dhe do të jetë e mbyllur krejtësisht të shtunën nga ora 7:00 e mëngjesit deri në orën 17:00.

Mbyllet përkohësisht rruga nacionale Kaçanik-Hani i Elezit

Botasot - 26.03.2019

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton publikun se për shkak të aktiviteteve ndërtimore në urën 407, për sigurinë pubilke, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës nacionale N2 ...

Të premten dhe të shtunën do të mbyllët rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Telegrafi - 06.12.2018

Ministria e Infrastrukturës (MI) ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike është e nevojshme mbyllja e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) sipas ...

Mbyllet përkohësisht rruga Kaçanik-Hani i Elezit

Alsat - 06.12.2018

Ministria e Infrastrukturës në Kosovë ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike është e nevojshme mbyllja e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) ...

Mbyllet rruga nacionale Kaçanik-Hani i Elezit

Lajmi.net - 06.12.2018

Kërkohet mirëkuptimi nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion. Ministria e Infrastrukturës, njofton publikun e gjerë se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike është e ...

Të premten dhe të shtunën do të mbyllët rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Lajmi.net - 06.12.2018

Ministria e Infrastrukturës (MI) ka shpjeguar arsyet për mbylljen e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit). Ministria e Infrastrukturës (MI) ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në ...

Mbyllet përkohësisht rruga Kaçanik-Hani i Elezit

Tetova Sot - 06.12.2018

Ministria e Infrastrukturës në Kosovë ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike është e nevojshme mbyllja e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) ...