TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Edhe në Maqedoni nis autostrada, Shkup-Prishtinë për 45 minuta

Albeu.com - 11.01.2019

Muajin e ardhshëm do të publikohet tender për ndërtimin e aksit të parë të autostradës Shkup – Bllacë, ndërsa punimet ndërtimore pritet të fillojnë në kuartalin e dytë të këtij viti, publikuan sot në ...

Osmani: nisën punimet për autostradën Shkup-Bllacë, pritet të përfundojnë në vitin 2025

Portalb - 11.01.2019

Në Sekretariatin për Çështje Evropiane, sot zyrtarisht filluan punimet për ndërtimin e projektit prioritet “ndërtimi i autostradës Shkup – Bllacë”. Do të jetë me gjatësi prej 12.5 kilometra, do të ...

Shkup-Bllacë, tenderi shpallet muajin e ardhshëm

Alsat - 11.01.2019

Muajin e ardhshëm pritet të shpallet tenderi për ndërtimin e pjesës së parë të autostradës Shkup-Bllacë, ndërsa punimet priten të të fillojnë në tremujorin e dytë të këtijë viti.

Javën tjetër tenderi për autostradën Shkup-Bllacë, projekti 110 milionë euro

Ina - 11.01.2019

Javën e ardhshme do të shpallet tenderi për ndërtimin e autostradës Shkup – Bllacë, me një gjatësi prej 12,5 km dhe investim prej 110 milionë euro. Kjo u bë e ditur sot nga zv/kryeministri për ...

Do të nis realizimi i autostradës Shkup-Bllacë

Alsat - 11.01.2019

Pas disa vitesh premtime, përfundimisht do të nis realizimi i autostradës Shkup-Bllacë. Pasi që të shpallet tender, do të nisin punimet të ndarjes së parë prej 2 km, ndërsa pjesa e dytë do të fillojë ...

Autostrada Shkup-Bllacë, tenderi do të publikohet muajin e ardhshëm

Telegrafi - 11.01.2019

Tenderi për ndërtimin e pjesës së parë të autostradës Shkup-Bllacë do të publikohet muajin e ardhshëm dhe punët ndërtimore pritet të fillojnë në tremujorin e dytë të këtij viti, tha sot në ...

Osmani: Ndërtojmë autostradë mes maqedonisë dhe kosovës, duke krijuar ardhmëri për dy vendet

Tetova Sot - 11.01.2019

Konferencë për shtyp për fillimin e projektit për ndërtimin e autostradës Shkup- Bllacë, hyrja Stenkovcë Sot, në Sekretariatin për Çështje Evropiane u shënua fillimi i ndërtimit të projektit të ...

Nga Shkupi në Prishtinë për 45 minuta – nis sivjet ndërtimi i autostradës në anën e Maqedonisë

Lajmi.net - 11.01.2019

Muajin e ardhshëm do të publikohet tender për ndërtimin e aksit të parë të autostradës Shkup – Bllacë, ndërsa punimet ndërtimore pritet të fillojnë në kuartalin e dytë të këtij viti, publikuan sot në ...

10 km rrugë Shkup-Bllacë do të ndërtohet për 5 vjet !

Shqipmedia - 11.01.2019

Muajin e ardhshëm pritet të shpallet tenderi për ndërtimin e pjesës së parë të autostradës Shkup-Bllacë, ndërsa punimet priten të të fillojnë në tremujorin e dytë të këtijë viti.

Javën tjetër tenderi për autostradën që e lidh Shkupin me Kosovës

Koha.net - 11.01.2019

Javën e ardhshme do të shpallet tenderi për ndërtimin e autostradës Shkup – Bllacë, me një gjatësi prej 12,5 km dhe investim prej 110 milionë euro. Kjo u bë e ditur sot nga zv/kryeministri për ...

Do të nis realizimi i autostradës Shkup-Bllacë

Almakos - 11.01.2019

11 Janar 2019 / 13:41 Pas disa vitesh premtime, përfundimisht do të nis realizimi i autostradës Shkup-Bllacë. Pasi që të shpallet tender, do të nisin punimet të ndarjes së parë prej 2 km, ndërsa ...

Autostrada Shkup-Bllacë, tenderi do të publikohet muajin e ardhshëm

Lajm - 11.01.2019

Tenderi për ndërtimin e pjesës së parë të autostradës Shkup-Bllacë do të publikohet muajin e ardhshëm dhe punët ndërtimore pritet të fillojnë në tremujorin e dytë të këtij viti, tha sot në ...

Autostrada Shkup-Bllacë, tenderi do të publikohet muajin e ardhshëm

Botasot - 11.01.2019

Tenderi për ndërtimin e pjesës së parë të autostradës Shkup-Bllacë do të publikohet muajin e ardhshëm dhe punët ndërtimore pritet të fillojnë në tremujorin e dytë të këtij viti, tha sot në ...

Autostrada Shkup-Bllacë, drejt realizimit

Flaka - 11.01.2019

Muajn e ardhshëm pritet që të shpallet tenderi për ndërtimin e pjesës së parë të autostradës Shkup-Bllacë, kështu ka bërë të ditur zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar osmani dhe ...