TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Veliaj në Çeki: Bashkëpunim më intensiv mes Tiranës dhe Pragës

Botasot - 11.09.2019

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj është takuar me homologun e tij në Pragë, me të cilin është diskutuar për mundësitë e bashkëpunimit mes dy bashkive.

Veliaj në Pragë: Bashkëpunimi mes dy qyteteve, në një stad të ri

ABC News - 11.09.2019

Sipërmarrja, rinia dhe kultura, do të jenë tre shtyllat e bashkëpunimit mes Tiranës dhe Pragës. Kryebashkiaku Erion Veliaj foli gjatë vizitës në Çeki, për të përbashkëtat që kanë këto dy qytete dhe ...

Kryebashkiaku i Pragës pret Veliajn: Do të ndërtojmë ura të reja bashkëpunimi mes dy qyteteve

Top Channel - 11.09.2019

Tirana dhe Praga do të shtojnë bashkëpunimin mes tyre, veçanërisht start up-et në fushën e sipërmarrjes, rinisë dhe të kulturës. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj po zhvillon një vizitë dy ...

Kryebashkiaku i Pragës takon Veliajn: Ura të reja bashkëpunimi mes dy qyteteve

RTSH - 11.09.2019

Tirana dhe Praga do të shtojnë bashkëpunimin mes tyre, veçanërisht start up-et në fushën e sipërmarrjes, rinisë dhe të kulturës. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj po zhvillon një vizitë dy ...

Homologu çek pret Veliajn: Tirana dhe Praga kanë shumë ura lidhëse mes tyre

Java News - 11.09.2019

Tirana dhe Praga do të shtojnë bashkëpunimin mes tyre, veçanërisht start up-et në fushën e sipërmarrjes, rinisë dhe të kulturës. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj po zhvillon një vizitë dy ...

Kryebashkiaku i Pragës pret Veliajn: Përgëzoj qytetarët e Tiranës për këtë kryetar bashkie kaq energjik

SOT - 11.09.2019

Tirana dhe Praga do të shtojnë bashkëpunimin mes tyre, veçanërisht start up-et në fushën e sipërmarrjes, rinisë dhe të kulturës. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj po zhvillon një vizitë dy ...

Homologu çek pret Veliajn: Tirana dhe Praga kanë shumë ura lidhëse mes tyre

Gazeta Tema - 11.09.2019

Tirana dhe Praga do të shtojnë bashkëpunimin mes tyre, veçanërisht start up-et në fushën e sipërmarrjes, rinisë dhe të kulturës. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj po zhvillon një vizitë dy ...

Kryebashkiaku i Pragës pret Veliajn: Përgëzoj qytetarët e Tiranës për kryetarin energjik

BalkanWeb - 11.09.2019

Tirana dhe Praga do të shtojnë bashkëpunimin mes tyre, veçanërisht start up-et në fushën e sipërmarrjes, rinisë dhe të kulturës. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj po zhvillon një vizitë dy ...