TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Brenda vjeshtës konçesioni për autostradën Tiranë-Durrës

Respublica - 15.05.2019

Autostrada Tiranë-Durrës është në planet e qeverisë për t’u kthyer shumë shpejt në një aks ku kalimi do të jetë me pagesë. Ministrja e Infrastrukturës Belinda Balluku thotë se ka rënë kontakt me ...

Tiranë-Durrës me pagesë? Balluku: Brenda vjeshtës nënshkruajmë kontratën me investitorin, ja detajet e para

Gazeta Tema - 15.05.2019

Brenda vjeshtës së këtij viti Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë planifikon nënshkrimin e kontratës koncesionare për autostradën Tiranë-Durrës, ku ndër të tjera synohet që kalimi për ...

Jepet me koncesion autostrada Tiranë-Durrës, bëhuni gati të paguani!

LajmiFundit - 15.05.2019

Brenda vjeshtës së këtij viti Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë planifikon nënshkrimin e kontratës koncesionare për autostradën Tiranë-Durrës, ku ndër të tjera synohet që kalimi për ...

Tiranë-Durrës me koncesion, Balluku tregon detajet: Brenda vjeshtës firmosim kontratën

Java News - 15.05.2019

Brenda vjeshtës së këtij viti Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë planifikon nënshkrimin e kontratës koncesionare për autostradën Tiranë-Durrës, ku ndër të tjera synohet që kalimi për ...

Autostrada Tiranë-Durrës me pagesë brenda vjeshtës

Mapo - 15.05.2019

Brenda vjeshtës së këtij viti Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë planifikon nënshkrimin e kontratës koncesionare për autostradën Tiranë-Durrës, ku ndër të tjera synohet që kalimi për ...

Bëhuni gati, së shpejti autostrada Tiranë – Durrës do të jetë me pagesë

Portalb - 15.05.2019

Brenda vjeshtës së këtij viti, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë planifikon nënshkrimin e kontratës koncesionare për autostradën Tiranë-Durrës, e cila synon që kalimi për automjetet të bëhet ...

Brenda vjeshtës edhe autostrada Tiranë-Durrës me pagesë, projekti në duart e investitorëve, pritet oferta

SOT - 16.05.2019

Brenda vjeshtës së këtij viti, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë planifikon nënshkrimin e kontratës koncesionare për autostradën Tiranë-Durrës, ku ndër të tjera synohet që kalimi për ...

Autostrada Tiranë-Durrës me pagesë brenda vjeshtës

Koha.net - 16.05.2019

Brenda vjeshtës së këtij viti Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë planifikon nënshkrimin e kontratës koncesionare për autostradën Tiranë-Durrës, ku ndër të tjera synohet që kalimi për ...

Rama “shpërblen” shqiptarët, edhe autostrada Tiranë-Durrës me pagesë

Gazeta Express - 16.05.2019

Brenda vjeshtës së këtij viti Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë planifikon nënshkrimin e kontratës koncesionare për autostradën Tiranë-Durrës, ku ndër të tjera synohet që kalimi për ...