TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Murati: Problemi i shqiptarëve me serbë zgjidhet vetëm me korrigjim kufijsh

Gazeta Express - 15.05.2019

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, tha se LB-ja për shumë vitet ka kërkuar që të ketë reciprocitet dhe të shkojë deri në ridefinim të kufijve në mënyrë që të zgjidhet përfundimisht ...

Murati: Ligjet nuk po mund të trajtohen si duhet nga deputetët

Zeri - 15.05.2019

Edhe në këtë mandat Kuvendin e Kosovës, e ka përcjellë mungesa e kuorumit, duke bërë që shpesh të mos votohen ligjet që kanë qenë të rëndësishme për qytetarët e Kosovës, apo marrëveshje me rëndësi ...

Murati: Problemi i shqiptarëve me serbë zgjidhet vetëm me korrigjim kufijsh

Botasot - 15.05.2019

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, tha se LB-ja për shumë vitet ka kërkuar që të ketë reciprocitet dhe të shkojë deri në ridefinim të kufijve në mënyrë që të zgjidhet përfundimisht ...

Murati: Problemi i shqiptarëve me serbë zgjidhet vetëm me korrigjim kufijsh

Zeri - 15.05.2019

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, tha se LB-ja për shumë vitet ka kërkuar që të ketë reciprocitet dhe të shkojë deri në ridefinim të kufijve në mënyrë që të zgjidhet përfundimisht ...

Murati: Problemi i shqiptarëve me serbë zgjidhet vetëm me korrigjim kufijsh

Ina - 16.05.2019

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, tha se LB-ja për shumë vitet ka kërkuar që të ketë reciprocitet dhe të shkojë deri në ridefinim të kufijve në mënyrë që të zgjidhet përfundimisht ...