TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

A po bëhen robotët më të ngjashëm me njerëzit?

VOA - 09.10.2019

Profesorët në Universitetin e Merilendit po mundohen që të përmirësojnë në mënyrë drastike inteligjencën artificiale duke u përpjekur që t’u mësojnë robotëve të mendojnë dhe të përdorin përvojat e ...

VIDEO: A po bëhen robotët më të ngjashëm me njerëzit?

Gazeta Tema - 09.10.2019

Profesorët në Universitetin e Merilendit po mundohen që të përmirësojnë në mënyrë drastike inteligjencën artificiale duke u përpjekur që t’u mësojnë robotëve të mendojnë dhe të përdorin përvojat e ...

A po bëhen robotët më të ngjashëm me njerëzit?

Top Channel - 09.10.2019

Profesorët në Universitetin e Merilendit po mundohen që të përmirësojnë në mënyrë drastike inteligjencën artificiale duke u përpjekur që t’u mësojnë robotëve të mendojnë dhe të përdorin përvojat e ...

A po bëhen robotët më të ngjashëm me njerëzit?

Medial - 11.10.2019

Profesorët në Universitetin e Merilendit po mundohen që të përmirësojnë në mënyrë drastike inteligjencën artificiale duke u përpjekur që t’u mësojnë robotëve të mendojnë dhe të përdorin përvojat e ...

A po bëhen robotët më të ngjashëm me njerëzit?

PC World - 11.10.2019

Profesorët në Universitetin e Merilendit po mundohen që të përmirësojnë në mënyrë drastike inteligjencën artificiale duke u përpjekur që t’u mësojnë robotëve të mendojnë dhe të përdorin përvojat e ...