TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zjarret në Vlorë, vetëm në pak ditë 35 vatra

ABC News - 14.08.2019

Zjarrfikëset në Vlorë janë në gatishmëri për sa i përket zjarreve. Zonat me më shumë rrisk janë ajo e Llogorasë dhe Pylli i Sodës. Më shumë se 35 vatra zjarri u ndezën vetëm këto ditët e gushtit në ...

Në Vlorë 35 vatra zjarri vetëm në gusht

RTSH - 14.08.2019

Mbi 35 vatra zjarri janë evidentuar në 10 ditët e para të muajit gusht, në Vlorë. Fatmirësisht në këto zjarre nuk ka pasur dëme në njerëz, por ajo që e shqetëson Kastriot Deden, shefin e Njësisë ...