TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

'Bixhoz i çmendur', vendos gruan në bastore dhe e humbet te shoku i ngushtë për një javë

Zeri - 12.01.2019

Bixhozi është akoma edhe më I rrezikshëm nëse përfshihesh emocionalisht. Dy të rinj nga Kenia vunë bast mbi derbin e Manchesterit mes Unitedit dhe Cityt.

Vendosi gruan në bast, shoku i ngushtë ia merr për një javë

Gazeta Express - 12.01.2019

Bixhozi është akoma edhe më i rrezikshëm nësë përfshihesh ...

Vendosi gruan në bast, shoku i ngushtë ia merr për një javë

Alsat - 11.01.2019

Bixhozi është kthyer në një sëmundje për shumë të rinjë, me këta të fundit që “shesin” gjithçka për të synuar fitoren. Por lajmi më i çuditshëm vjen nga shteti afrikan, Kenia, ku dy shokë “u ...

Vendosi gruan në bast, shoku i ngushtë ia merr për një javë

SOT - 11.01.2019

Bixhozi është akoma edhe më i rrezikshëm nësë përfshihesh emocionalisht. Dy të rinj nga Kenia vunë bast mbi derbin e Manchesterit për United dhe City.

BIXHOZI/ Vendosi gruan në bast, shoku i ngushtë i’a merr për një javë

Java News - 11.01.2019

Bixhozi është akoma edhe më i rrezikshëm nësë përfshihesh emocionalisht. Dy të rinj nga Kenia vunë bast mbi derbin e Manchesterit për United dhe City.

Çmenduri: Vendosi gruan në bast, shoku i ngushtë ia merr për një javë

Tetova Sot - 11.01.2019

Bixhozi është akoma edhe më i rrezikshëm nwsë përfshihesh emocionalisht. Dy të rinj nga Kenia vunë bast mbi derbin e Manchesterit për United dhe City.

Vendosi gruan në bast, shoku i ngushtë ia merr për një javë

Botasot - 12.01.2019

Bixhozi është akoma edhe më i rrezikshëm nësë përfshihesh emocionalisht. Dy të rinj nga Kenia vunë bast mbi derbin e Manchesterit për United dhe City.

Vendosi gruan në bast, shoku i ngushtë ia merr për një javë

Ina - 12.01.2019

Bixhozi është akoma edhe më i rrezikshëm nësë përfshihesh emocionalisht. Dy të rinj nga Kenia vunë bast mbi derbin e Manchesterit për United dhe City.